Promotions

Till WERECKI PÅ MYNEWSDESK: Klicka här...

Pressmeddelande, pressbilder samt ytterligare info...

Loa Falkman och Kalle Moraeus Vår jul
Loa Falkman och Kalle Moraeus Vår jul

Premiärvecka för Loa Falkman och Kalle Moraeus julturné "Vår Jul”! 25 november blir det turnépremiär för Loa Falkman och Kalle Moraeus första gemensamma julturné ”Vår jul”! Totalt gästar turnén 8 orter runt om i landet med sverigepremiär i Halmstad 25 november och final i Norrköping den 11 december 2016.

Spexit
Spexit

Falkenbergsrevyn firar 20-årsjubileum! Stort intresse och biljettrusning när Sveriges största nyårsrevy bjuder på ”Spexit”

Det ska drivas med alltifrån Dylan till Donald Trump och norska skiddopingskandalen till ledarkrisen i Miljöpartiet och Brexit – ingen går säker när Sveriges publikmässigt största nyårsrevy bjuder upp.
 

Robert Wells nya jullåt
Robert Wells nya jullåt

Robert Wells nya jullåt ”It´s Christmas Every Day Of The Year” och på turné med Jingle Wells Orchestra & The Vocalettes!

Nya jullåten ”It´s Christmas Every Day Of The Year” är nyskriven text och musik från Robert Wells . Med en touch av American Christmas Soft Jazz . Denna gång tar Wells ton även bakom mikrofonen och sjunger tillsammans med Stråkar, blås och körinslag av ”The Vocalettes”. Singelrelease den 14 november 2016 och i november och december väntar julkonserter runt om i landet med Jingle Orchestra & The Vocalettes (se turnéplan nedan).

Stefan Andersson
Stefan Andersson

Stefan Andersson firar 25 år som artist och är tillbaka med succéshowen Made in China på Kajskjul 8 våren 2017! Musikföreställningen Made in China med Stefan Andersson, är dundersuccén som spelats för fullsatta salonger under tre säsonger. Efter stående ovationer och strålande recensioner lägger Made in China nu åter till på Kajskjul 8 samtidigt som Stefan Andersson firar 25 år som artist. Nypremiär fredag den 13 januari 2017.

En talk talk show
En talk talk show

Säsongspremiär ikväll! för Stefan Odelbergs populära ”En Talk Talk Show”

Säsongspremiär för Stefan Odelbergs populära ”En Talk Talk Show” och ikväll gästar Lill-Babs och Jessica Andersson, två kvinnliga giganter i svenskt nöjesliv. Jessica Andersson säger att hon vill vara en Svensson, Lill-Babs säger att hon är en Svensson. Omskrivna och uppskrivna, men gör det ont att bli folkkär? tillsammans med showvärden Stefan Odelberg, liveorkester, flertalet överraskningar i höst på Restaurang Trädgårn i Göteborg med gäster som, Samantha Fox, David Batra, Peter Apelgren, Peter Johansson m.fl. (Se nedan gäster och kommande föreställningar). 

White Christmas
White Christmas

”White Christmas” med Lisa Ajax, Linda Bengtzing och Stefan Odelberg m.fl.

Nya julshowen ”White Christmas” bjuder in folkkära artister som Linda Bengtzing, Lisa Ajax och Stefan Odelberg till en julshow smakfullt sammansatt med överraskningar, mycket musik där nytt möter det traditionella fyllt med mycket glädje, värme och magi.  

Tillsammans
Tillsammans

Lill-Babs, Siw Malmqvist och Anne-Louise Hanson på en storslagen Sverigeturné ”Tillsammans” våren 2017!

Våren 2017 väntar tidernas stora turné med några av landets mest folkkära och fantastiska artister, Barbro ”Lill-Babs” Svensson, Siw Malmqvist, Anne-Louise Hanson. Tillsammans började de sin yrkesresa i mitten av 50 talet och som i årtionden tillhört den svenska artisteliten. Var och en har de sjungit sig in i den svenska musikhistorien och folksjälen för all framtid tillsammans underhållit det svenska folket i 183 år och nu är det dags att bege sig ut på de svenska vägarna som sent ska glömmas! 

Jäkelskap i Kikar´n
Jäkelskap i Kikar´n

Publiksuccén och jubileumsföreställningen förlängs, Jäkelskap i Kikar´n påväg till Lisebergsteatern 2017!

 Det firas rejält runt om i landet med jubileumsfarsen ”Jäkelskap i Kikar ́n”. Föreställningen kröner 20 år av skratt med succégänget från Vallarnas friluftsteater. Lars Classons och Jojje Jönssons nyskrivna föreställning är den tredje och sista delen i den helt fristående Kikar-triologin. Jojje Jönsson, som stått på scenen samtliga föreställningar sedan starten 1996 och var med och satte publikrekord 2011 med 74 000 besökare under sex sommarveckor, firar nu stort på turné runt om i landet och sen väntar final på Lisebergsteatern i Göteborg under våren 2017.

Sallyswag
Sallyswag

Ny skiva och turné för prisade Sallyswag!

Sallyswag är nio musiker med rötter i dancehall, hiphop, jazz, oriental, afro beats och svensk folkmusik. Med musikalisk integritet och kvalitet bryter de kreativt upp gamla barriärer och korsar genrer. Sallyswag är en musikalisk urkraft medett driv som uppmuntrar till förändring, inte bara inom musik utan även samhället i stort. 2015 vann de titeln ”Årets Nykomling” på Folk- och Världsmusikgalan och 2016 erhöll bandet Framtidens Musikpris för kategorin ”Nyskapande Innovativt Projekt”. 

Kontakt:

Rickard Werecki

Mobil: 0707-17 80 08
Mail: pr@werecki.com

Integritetspolicy