tillbaka
Spexit

Falkenbergsrevyn firar 20-årsjubileum! Stort intresse och biljettrusning när Sveriges största nyårsrevy bjuder på ”Spexit”

Det ska drivas med alltifrån Dylan till Donald Trump och norska skiddopingskandalen till ledarkrisen i Miljöpartiet och Brexit – ingen går säker när Sveriges publikmässigt största nyårsrevy bjuder upp.
 

Till vintern gör Falkenbergsrevyn sin 20:e revysäsong sedan starten på Falkenbergs Stadsteater 1998. Det planeras för en festlig jubileumsrevy och för första gången görs ett byte på regissörsstolen där Mats Sandelius tar över efter Björn Holmgren som slutar. I ensemblen återkommer multi-revyartisten Anna Bromee som senast var med i Falkenbergsrevyn 2012.

Sedan starten har Falkenbergsrevyn vuxit sig större och större och blivit en allt mer populär och en återkommande revytradition i Sverige. När senaste revyn sändes i SVT så blev den veckans mest sedda TV-program med över 800 000 tittare. I år firas det extra och det är stort intresse för att boka biljetter. Redan idag är 13 000 av de 20 000 släppta biljetterna sålda och det känns att det är ett jubileumsår som väntar.

Jubileumsensemble: Anna Bromee, Bertil Schough, Lena Petersson, Håkan Runevad, Bengt Ivarsson, Eva-Lotta Bernström. Regissör: Mats Sandelius Producent: Magnus Wernersson

Sverigepremiär för jubileumsrevyn ”Spexit” äger rum på trettondagsafton den 5 januari 2017 och det spelas sedan 60 föreställningar fram tills slutet på mars. Biljetterna är släppta via www.falkenbergsrevyn.se eller på telefon: 0346-17049.

- Förra året hade vi över 250 rejäla skratt i snitt per föreställning vilket motsvarar ungefär två skratt i minuten och det gör att vi utan att rodna kan kalla oss för Sveriges roligaste revy, säger Bertil Schough

Håkan Runevad betonar vikten av mycket skratt genom att blicka tillbaka på en kul episod.
- Jag minns när Miljö- och hälsoskyddsförvaltningen för några år sedan kom och mätte ljudnivån i salongen och det visade sig att vi slog i taket med över 100 decibel under föreställningen och krävde att vi skulle sänka ljudet. Dock visade det sig inte vara ljudet som var för starkt utan det var publiken som skrattade så högt under Fågelskådar ´n och det ville jag ju inte förändra, berättar Håkan Runevad som tycker att 2016 har varit ett bra revyår med mängder av bra händelser.

- Det räcker bara att räkna upp efternamn som Trump, Romson, Sahlin och Johaug så förstår ni att vi inte har någon brist på uppslag.

- Vi ser nu fram emot att på måndag inleda vår 35 dagar långa repetitionsperiod med Mats Sandelius, avslutar Håkan Runevad och Bertil Schough som båda varit med Falkenbergsrevyn sedan starten 1998.

Läs mer: www.falkenbergsrevyn.se
Pressinfo/bilder...

Kontakt

FALKENBERGSREVYN

Presskontakt: Rickard Werecki, 0707178008 pr@werecki.com werecki promotion company

Marknadsansvarig/Producent: Magnus Wernersson

Download Login

Fyll i lösenordet för att få tillgång till nedladdningsbara musikfiler.

kontakt

Rickard Werecki

Mobil: 0707-17 80 08
Mail: pr@werecki.com

Integritetspolicy