tillbaka
White Christmas

”White Christmas” med Lisa Ajax, Linda Bengtzing och Stefan Odelberg m.fl.

Nya julshowen ”White Christmas” bjuder in folkkära artister som Linda Bengtzing, Lisa Ajax och Stefan Odelberg till en julshow smakfullt sammansatt med överraskningar, mycket musik där nytt möter det traditionella fyllt med mycket glädje, värme och magi.  


Entreprenören Boris Lennerhov är en av initiativtagarna till nya storsatsningen på Arena Vesterhavet -Detta är ett drömprojekt jag tänkt på länge, väldigt roligt och mycket spännande. ”White Christmas” är första storsatsningen och ett smakprov från vad som komma skall berättar Boris.

Kenny Mattson är producenten bakom ”White Christmas”. Med en mångårig erfarenhet som produktionsledare på såväl Gröna Lund som Kolmården och senast vi stötte på ett av Kennys verk var i succén "Mamma Mia-The Party” väntar nu nya utmaningar med nya showen.

”White Christmas” får premiär den 1 december och spelas tre kvällar fram till och med den 3 december 2016 på Arena Vesterhavet i Falkenberg.

Biljetter via: www.whitechristmas.se eller på telefon 0346-146 00.

Årets artister ”White Christmas” 2016.

Linda Bengtzing har via sina sex framträdanden i Melodifestivalen blivit Linda med hela svenska folket. Energiknippet från Gullspång är en mästare på att få igång vilken publik som helst och förbered er på att det kommer att börja rycka i sång- och dansmusklerna när Linda gör entré på scenen.

Lisa Ajax blev 2014 den yngsta vinnaren någonsin av "Idol". När Lisa sjöng den klassiska "En sån karl" under tävlingen fick hon den normalt kontrollerade programledaren Pär Lernström att brista ut i tårar. Stämning på hög nivå utlovas när Lisa Ajax tar White Christmas i besittning.

Stefan Odelberg är killen som via sina färdigheter i såväl magi som underhållning i stort blivit ett riktigt stort namn de senaste åren. Med sin egen föreställning , "En talk talk show", på Trägårn i Göteborg och ett antal tv-produktioner på gång är det verkligen en kille i ropet som kommer att leda oss igenom julshowen.

Four4You är det lokala Falkenbergs inslaget och det är inte vilka som helst ni kommer att få höra och se. Två fantastiska sångröster i form av Karin Nyroos och Thomas Jönsson ackompanjeras av två grymma dansare. Thomas & Karin känner ni säkert igen från Körslaget, där de gjorde succe i Team Wells!

The Johan Hellberg Band är kvällens husband, här kommer det att bli åka av!

Läs mer: www.whitechristmas.com

Kontakt

White and White Event och Vesterhavsgruppen

Presskontakt: Rickard Werecki tfn:0707178008 pr@werecki.com
Werecki promotion company

White and White Event, Annika Jönsson via: annika@whiteandwhite.se

Download Login

Fyll i lösenordet för att få tillgång till nedladdningsbara musikfiler.

kontakt

Rickard Werecki

Mobil: 0707-17 80 08
Mail: pr@werecki.com

Integritetspolicy