Promotions

Till WERECKI PÅ MYNEWSDESK: Klicka här...

Pressmeddelande, pressbilder samt ytterligare info...

Babben Larsson ”Expedition Babben”
Babben Larsson ”Expedition Babben”

Babben Larssons stora turné ”Expedition Babben” besöker 32 nya orter i vår. Hon turnerar landskapsvis och har som mål att hitta fyra för henne nya orter i varje. De första sex landskapen klarades av 2016, nu är det bara resten kvar! Ett megaprojekt som sträcker sig flera år framåt i tiden med andra ord.

Robert Gustafsson, Allan Svensson, Rachel Mohlin m.fl. "Flaggan i topp"
Robert Gustafsson, Allan Svensson, Rachel Mohlin m.fl. "Flaggan i topp"

Robert Gustafsson, Per Svensson, Rachel Mohlin, Allan Svensson, Jeanette Capocci m.fl. i jubileumskomedin ”Flaggan i topp”!

En Klassisk jul
En Klassisk jul

Turnépremiär för Rickard Söderberg och Arja Saijonmaa´s stora sverigeturné ”En Klassisk jul”!

25 november blir det turnépremiär för en av Sveriges stora julturné ”En Klassisk jul” i Vara och Vara Konserthus. Konserthusturnén gästar 22 orter från Luleå i norr till Malmö i söder med final den 21 december i Västerås, Konserthus.  

Den ofrivilliga divan
Den ofrivilliga divan

Petra Mede’s kritikerrosade föreställning ”Den ofrivilliga divan” till Göteborg och Kajskjul 8 våren 2017
Hon är en av Sveriges främsta komiker och har lett Eurovision Song Contest inför drygt 200 miljoner tittare. I vår är Petra Mede äntligen tillbaka i hemstaden Göteborg och spelar sin nya kritikerrosade enmansföreställning ”Den ofrivilliga divan”. Nypremiär i Göteborg på Kajskjul 8 den 24 mars 2017. Biljetterna släpps måndag den 21 november. 

Shirley Valentine
Shirley Valentine

Drömroll för Maria Lundqvist som ”Shirley Valentine” av Willy Russel i regi av Edward af Sillén på Maximteatern våren 2017

En av vår tids mest älskade karaktärer kommer äntligen tillbaka till teaterscenen, i Willy Russells hjärtvärmande komedi ”Shirley Valentine”, som belönats med Tony Awards, Laurence Olivier Awards, Drama Desk Awards och Oscarsnomineringar. Maria Lundqvist i rollen som Shirley Valentine, bevisar att det aldrig är för sent för att utforska sina drömmar med premiär den 31 mars, 2017 på Maximteatern i Stockholm! 

Jonas Karlsson och Livia Millhagen "Scener ur ett äktenskap"
Jonas Karlsson och Livia Millhagen "Scener ur ett äktenskap"

På publikens begäran! Hyllade Livia Millhagen och Jonas Karlsson i Ingmar Bergmans mästerverk ”Scener ur ett äktenskap” på Maximteatern, premiär våren 2017

Robert Wells VS Lennie Norman
Robert Wells VS Lennie Norman

För första gången! Robert Wells VS Lennie Norman - Nu gör de slag i saken med ny show på Intiman!

En av vårt lands mest rutinerade underhållare Robert Wells och humorlegendaren Lennie Norman har under många år jobbat tillsammans i olika konstellationer. Nu möts ”King Of Comedy” och ” King Of Piano” för första gången i deras helt nyskrivna “Old Time Entertainment” show ” STAND UP - SIT DOWN” – Robert Wells vs Lennie Norman”.  

Loa Falkman och Kalle Moraeus Vår jul
Loa Falkman och Kalle Moraeus Vår jul

Premiärvecka för Loa Falkman och Kalle Moraeus julturné "Vår Jul”! 25 november blir det turnépremiär för Loa Falkman och Kalle Moraeus första gemensamma julturné ”Vår jul”! Totalt gästar turnén 8 orter runt om i landet med sverigepremiär i Halmstad 25 november och final i Norrköping den 11 december 2016.

Spexit
Spexit

Falkenbergsrevyn firar 20-årsjubileum! Stort intresse och biljettrusning när Sveriges största nyårsrevy bjuder på ”Spexit”

Det ska drivas med alltifrån Dylan till Donald Trump och norska skiddopingskandalen till ledarkrisen i Miljöpartiet och Brexit – ingen går säker när Sveriges publikmässigt största nyårsrevy bjuder upp.
 

Kontakt:

Rickard Werecki

Mobil: 0707-17 80 08
Mail: pr@werecki.com

Integritetspolicy