Promotions

Till WERECKI PÅ MYNEWSDESK: Klicka här...

Pressmeddelande, pressbilder samt ytterligare info...

Premiärkväll för Sveriges största nyårsrevy som firar 20-årsjubileum!
Premiärkväll för Sveriges största nyårsrevy som firar 20-årsjubileum!

Falkenbergsrevyn firar i vinter 20-årsjubileum och gör det med den rykande färska nyårsrevyn SPEXIT. Det blir premiär på Trettondagsafton och självklart drivs det med alltifrån Donald Trump och norska skiddopingskandalen till ledarkrisen i Miljöpartiet, Liberalernas nya potensstarka logga och BREXIT – ingen går säker när Sveriges publikmässigt största nyårsrevy bjuder upp.

The Boppers
The Boppers

Sedan 1977 i över tre decennier har The Boppers har levererat Rock'n Roll & Doo Wop i världklass. Med tusentals spelningar och över två miljoner sålda album i Skandinavien, Japan och Europa är de en av de mest framgångsrika moderna grupper i sitt slag. Idag går de in i studion för att påbörja inspelningen av 20:e albumet i ordningen och jubileumsturné "40 Years Still Boppin" 2017.

Babben Larsson ”Expedition Babben”
Babben Larsson ”Expedition Babben”

Babben Larssons stora turné ”Expedition Babben” besöker 32 nya orter i vår. Hon turnerar landskapsvis och har som mål att hitta fyra för henne nya orter i varje. De första sex landskapen klarades av 2016, nu är det bara resten kvar! Ett megaprojekt som sträcker sig flera år framåt i tiden med andra ord.

Robert Gustafsson, Allan Svensson, Rachel Mohlin m.fl. "Flaggan i topp"
Robert Gustafsson, Allan Svensson, Rachel Mohlin m.fl. "Flaggan i topp"

Robert Gustafsson, Per Svensson, Rachel Mohlin, Allan Svensson, Jeanette Capocci m.fl. i jubileumskomedin ”Flaggan i topp”!

En Klassisk jul
En Klassisk jul

Turnépremiär för Rickard Söderberg och Arja Saijonmaa´s stora sverigeturné ”En Klassisk jul”!

25 november blir det turnépremiär för en av Sveriges stora julturné ”En Klassisk jul” i Vara och Vara Konserthus. Konserthusturnén gästar 22 orter från Luleå i norr till Malmö i söder med final den 21 december i Västerås, Konserthus.  

Den ofrivilliga divan
Den ofrivilliga divan

Petra Mede’s kritikerrosade föreställning ”Den ofrivilliga divan” till Göteborg och Kajskjul 8 våren 2017
Hon är en av Sveriges främsta komiker och har lett Eurovision Song Contest inför drygt 200 miljoner tittare. I vår är Petra Mede äntligen tillbaka i hemstaden Göteborg och spelar sin nya kritikerrosade enmansföreställning ”Den ofrivilliga divan”. Nypremiär i Göteborg på Kajskjul 8 den 24 mars 2017. Biljetterna släpps måndag den 21 november. 

Shirley Valentine
Shirley Valentine

Drömroll för Maria Lundqvist som ”Shirley Valentine” av Willy Russel i regi av Edward af Sillén på Maximteatern våren 2017

En av vår tids mest älskade karaktärer kommer äntligen tillbaka till teaterscenen, i Willy Russells hjärtvärmande komedi ”Shirley Valentine”, som belönats med Tony Awards, Laurence Olivier Awards, Drama Desk Awards och Oscarsnomineringar. Maria Lundqvist i rollen som Shirley Valentine, bevisar att det aldrig är för sent för att utforska sina drömmar med premiär den 31 mars, 2017 på Maximteatern i Stockholm! 

Jonas Karlsson och Livia Millhagen "Scener ur ett äktenskap"
Jonas Karlsson och Livia Millhagen "Scener ur ett äktenskap"

På publikens begäran! Hyllade Livia Millhagen och Jonas Karlsson i Ingmar Bergmans mästerverk ”Scener ur ett äktenskap” på Maximteatern, premiär våren 2017

Robert Wells VS Lennie Norman
Robert Wells VS Lennie Norman

För första gången! Robert Wells VS Lennie Norman - Nu gör de slag i saken med ny show på Intiman!

En av vårt lands mest rutinerade underhållare Robert Wells och humorlegendaren Lennie Norman har under många år jobbat tillsammans i olika konstellationer. Nu möts ”King Of Comedy” och ” King Of Piano” för första gången i deras helt nyskrivna “Old Time Entertainment” show ” STAND UP - SIT DOWN” – Robert Wells vs Lennie Norman”.  

Kontakt:

Rickard Werecki

Mobil: 0707-17 80 08
Mail: pr@werecki.com

Integritetspolicy