tillbaka
14 December 2016
Robert Gustafsson, Allan Svensson, Rachel Mohlin m.fl. "Flaggan i topp"

Robert Gustafsson, Per Svensson, Rachel Mohlin, Allan Svensson, Jeanette Capocci m.fl. i jubileumskomedin ”Flaggan i topp”!

10 årsjubileum på Krusenstiernska teatern sommaren 2017!
År efter år har sommarteatern fyllts till brädden av en entusiastisk publik och fantastiska skådespelare. Till sommaren blir det tionde året i rad det spelas komedi av högsta klass på Sveriges vackraste utomhusteater, Krusenstiernska teatern i Kalmar.

Årets jubileumsföreställning regisseras av Adde Malmberg som sätter fart på komedikarusellen i Kalmar tillsammans med en riktig drömensemble; Robert Gustafsson, Per Svensson, Allan Svensson, Rachel Mohlin, Jeanette Capocci, Nadine Kirschon, Andreas Nilsson, Siw Erixon m.fl..

Sverigepremiär för komedin ”Flaggan i topp” torsdag den 29 juni 2017 på Krusenstiernska teatern i Kalmar. Biljetterna släpps den 12 december kl 10 via Krusenstiernskateatern.se alt. ticketmaster.se. eller på telefon 0480-421010.

-Det är 10 år sedan vi satte upp vår första sommarproduktion på Krusenstiernska teatern.T illsammans med en fantastisk publik i Kalmar kommer det att firas ordentlig med en härlig komedi och vår stjärnspäckade ensemble. Vi längtar redan till premiären den 29 juni säger Vicky von Der Lancken.

En framgångsrik, rolig och kär tradition fortsätter nu tillsammans med en rad av Sveriges mest folkkära och älskade skådespelare - sommarens jubileumskomedi!

Handlingen: ”Flaggan i topp” Året är 1917 och vi befinner oss i en vacker lärarbostad i Kalmar. Det är dags för Valdemar (Per Svensson) och Elsa (Nadine Kirschon) att fira sin första bröllopsdag, vilket skall visa sig bli en minst sagt innehållsrik, förvirrande och minnesvärd dag med stora utropstecken!!! Till Elsas glädje kommer hennes föräldrar på spontanbesök för att delta i firandet. Pappa Theodor (Allan Svensson) är en notoriskt kolerisk man. Inte har hans humör blivit bättre av att han haft oönskat sällskap av en viss Calle ”Matros” (Robert Gustafsson) på tåget på väg till Elsa. Det var sannerligen en odåga till karl, en man som Theodor bara vill glömma. När Valdemar samtidigt får ett sensationellt besked av sin gode vän advokat Kurt Sjöberg (Andreas Nilsson), uppstår en knivig situation som Valdemar snabbt behöver ta sig ur. För nu är det flera gäster på väg in. Objudna och inbjudna. När dessutom den högst irriterande Calle ”Matros” plötsligt ringer på dörren hamnar Valdemar i stort bryderi och av olika skäl blir han inblandad i en härva av lögner som involverar en exfru, författaren Erik Helgers eller möjligen författarinnan Helga (Rachel Mohlin), en son, ytterligare en son, en kärlekstörstande husa (Jeanette Capocci) och, ska det visa sig, hans svärföräldrar. Ur denna förvirring och förvecklingssituation blir slutet både uppseendeväckande och kärleksfullt, uppriktigt och fint, om än dock förvånande och med en oväntad twist – för vem kunde tro det??

Regi och bearbetning: Adde Malmberg
Producent: Johan von der Lancken
Exekutiv producent: Vicky von der Lancken
Scenograf: Magnus Ahlström
Kostymdesign: Camilla Thulin
Mask- & perukdesign: David Julio
Manus: Franz Arnold & Ernst Bach
Förlag: Arvid Englund AB

Läs mer: www.krusenstiernskateatern.se

Kontakt

VICKY NÖJES PRODUKTION

Johan von der Lancken, Vicky Nöjesproduktion, producent

Rickard Werecki tfn:0707-178008 pr@werecki.com
pressansvarig: Werecki promotion company

Kontakt:

Rickard Werecki

Mobil: 0707-17 80 08
Mail: pr@werecki.com

Integritetspolicy