tillbaka
14 Februari 2024
Takida och Stiftelsen tillbaka på Öja Krog i Ystad den 2 augusti!

Efter fjolårets succé gör dom en favorit i repris. Med sångaren Robert Pettersson som gemensam nämnare kommer Takida och Stiftelsen tillbaka till Öja Krog i Ystad för en exklusiv konsertkväll den 2 augusti 2024.

Efter förra årets gemensamma turné blir detta stopp ett kärt återseende med Ystadspubliken, och en chans att uppleva två av Sveriges största och mest framgångsrika band och alla deras hits under en fullspäckad kväll. Takida firar dessutom 25 år på scen och har precis släppt den nya plattan ”The agony flame”, en uppföljare från “Falling From Fame” från 2021 som inte gör dig besviken.

Takida

Takida bildades 1999 och slog igenom stort några år senare med debutalbumet ”Make You Breathe” 2006. Året därpå kom jättehiten, den numera klassiska singeln ”Curly Sue”. Låten parkerade sig på Trackslistans förstaplats i 10 veckor och på Svensktoppen i mäktiga 54 veckor. Med hiten ”Master” blev bandet rejält stora i Tyskland där de ofta är och spelar på stora arenor.

Stiftelsen

När barndomskamraterna Robert Pettersson från Takida, och Micke Eriksson drog igång Stiftelsen 2012 var ingen förberedd på mottagandet. Singeln ”Vart jag än går” slog ner som en bomb. Låten har spelat sig till 11xPlatina, låg på Svensktoppen hela 40 veckor och tilldelades en Grammis för ”Årets låt”. Debutalbumet ”Ljungaverk” togs emot med öppna armar och sålde snabbt platina.

Biljetterna är släppta via nojet.se

NÖJET KONSERT

PR: WERECKI PROMOTION

Kontakt

Rickard Werecki 0707178008 pr@werecki.com www.werecki.com

Download Login

Fyll i lösenordet för att få tillgång till nedladdningsbara musikfiler.

Spotify

Kontakt:

Rickard Werecki

Mobil: 0707-17 80 08
Mail: pr@werecki.com

Integritetspolicy