tillbaka
19 April 2022
Sveriges storfilmsstjärna Jens Hultén på turné med första soloföreställningen "Sista Matchen"!

Jens Hultén har genom åren medverkat i några av de största Hollywoodfilmerna (”Mission Impossible”, ”Skyfall”, ”Alpha” och i svenska succéfilmer som ”Hundraåringen” m.m. och blivit rikskänd som Seth Rydell i filmerna om ”Johan Falk”). I höst beger han sig ut på turné med en egen historia och sin första soloföreställning "Sista Matchen" skriven av Benny Haag och Jens Hultén i regi av Rickard Günther. Turnépremiär blir det den 19 oktober på Scalateatern i Stockholm. Turnén gästar 8 större städer runtom i landet och sträcker sig fram till den 6 november 2022.

-Jag är så tacksam för att nu få möjligheten att berätta en historia som jag tror kommer att vara allmängiltig. Det är en ytterst personlig föreställning som tar upp frågor och funderingar kring utanförskap, föräldraskap, rädslor, tillhörighet, missbruk, tankar om livet och döden. Tunga ämnen kan tyckas men det är skrivet med humor och perspektiv. Säger Jens Hultén.


Soloföreställningen "Sista Matchen" utspelar sig i ett omkla¨dningsrum da¨r en man är redo fo¨r att ga° sin sista match. A¨r det i kampsport? A¨r det mot missbruket? A¨r det mot do¨den? A¨r det mot sina demoner? Pja¨sen tar upp alla dessa fra°gor som ga°r fra°n den enskilda ma¨nniskans missbruk till hela ma¨nsklighetens missbruk.

En svidande betraktelse o¨ver ma¨nskligheten med en svart humor da¨r vi a¨ven fa°r en inblick i det ofta pa°hittade utanfo¨rskapet med offerkoftan som verktyg. Vi vill ju alla bli a¨lskade till vilket pris som helst, eller?


Medverkar i TV4 Nyhetsmorgon tisdag den 19 april 2022.

Turnéplan: Jens Hultén "Sista Matchen”!

19 okt Stockholm, Scalateatern

21 okt Växjö, Växjö teater

22 okt Ystad, Ystad teater

27 okt Gävle, Gävle teater

28 okt Eskilstuna, Teater

29 okt Nyköping, Teatern

30 okt Karlstad, Scala teatern

3 nov Göteborg, Lisebergsteatern

6 nov Örebro, Hjalmarbergman teatern

Biljetterna är släppta via: www.sistamatchen.se

Press: www.werecki.com 

TMK NÖJE

PR: WERECKI PROMOTION COMPANY

Kontakt

Rickard Werecki tfn: 0707178008 pr@werecki.com

Download Login

Fyll i lösenordet för att få tillgång till nedladdningsbara musikfiler.

Kontakt:

Rickard Werecki

Mobil: 0707-17 80 08
Mail: pr@werecki.com

Integritetspolicy