tillbaka
6 December 2018
STORT INTRESSE FÖR TIMO RÄISÄNEN - FLER KVÄLLAR MED TIMO VÅREN 2019 PÅ KAJSKJUL 8!

Nu är det klart för ytterligare två kvällar av "En Timokonsert - Tre konstellationer"  i Göteborg och denna gången på Kajskjul 8. En konsert som börjar med Timo solo, fortsätter med tolkningar av Ted Gärdestads låtar och avslutas med hela bandet på scen. Höstens tidigare konserter sålde ut snabbt, och det finns ett stort intresse för Timo! Nu släpps det upp ytterligare två nya konserter i Göteborg den 10 och den 11 maj på Kajskjul 8!

”I maj smäller det till igen. En Timokonsert lägger till i Göteborgs hamn, smeker öronen, retar dansnerverna och sätter våra hjärtan i brand.”, säger Timo.

Med en stark närvaro på scen och personliga låtarrangemang har Timo Räisänen tagit positionen som en av landets främsta artister, inte minst på scen. Han kryddar en stark låtkatalog med personliga covers och kärleksfulla tolkningar av Ted Gärdestads odödliga låtskatt. Och där emellan hans underhållande mellansnack.

Från att ha varit gitarrist och sidekick till Håkan Hellström har Timo Räisänen byggt sin egen karriär. Han har tilldelats P3-guld två gånger och under sommaren 2016 var föreställningen ”Timo sjunger Ted” en av landets mest bokade akter. Efter flera år med turnéer, två album på engelska, det finstämda popalbumet "Lovers are Lonely" och den rockigare "I’m Indian" bland annat med megahiten "Fear No Darkness Promised Child" släppte Timo albumet ”Tro, hat och stöld”, en efterlängtad debut med svenska texter. Det här året har Timo fortsatt att turnera inför fulla hus runt om i landet.

Biljetterna till Timo Räisänen på Kajskjul 8 den 10 och 11 maj 2019 är släppta via www.kajskjul8.se, telefon 031-10 75 50 eller mail: bokning@kajskjul8.se

Om Kajskjul 8:

Kajskjul 8 är en intim scen för storslagen underhållning. Genom åren har en rad av våra mest folkkära artister stått på scen, bland annat Petra Mede, Mia Skäringer, Tommy Körberg, Jerry Williams, Galenskaparna, Pistvakt samt Stefan Andersson. Såväl publiken som artisterna uppskattar den personliga atmosfären som präglar Kajskjul 8. Läs mer via www.kajskjul8.se

KAJSKJUL 8 

Kontakt

Rickard Werecki, 0707178008 pr@werecki.com

Download Login

Fyll i lösenordet för att få tillgång till nedladdningsbara musikfiler.





Kontakt:

Rickard Werecki

Mobil: 0707-17 80 08
Mail: pr@werecki.com

Integritetspolicy