tillbaka
13 Maj 2020
Stjärnor belyser de som sätter ljus och får det att låta! En stödkonsert tillsammans med Katrin Sundberg, Helen Sjöholm, Per Andersson m.fl.

Under alla år har tekniker inom ljud- och ljusbranschen sett till att allt ljus fallit på Ssveriges artistelit. På grund av pandemin har allt rasat och uppdragen har försvunnit. Nu på lördag den 16 maj Kl.18.30 tar ”KaranTon” plats på Vasateaterns scen i Stockholm med 15 artister för en stödkonsert till ljud och ljusbranschen och direktsänds på Facebook via: https://www.facebook.com/karanton2020

Katrin Sundberg är initiativtagare till stödkonserten och på scenen samlar hon Helen Sjöholm, Per Andersson, Rennie Mirro, Anna Järvinen, Anna Stadling, Cecilia Frode, Sussie Eriksson, Gunilla Backman, Charlott Strandberg, Joachim Bergström, Daniel Sjöberg, Christoffer Skoug, Ebba Irestad, Izabella Tancredi på Vasateatern i Stockholm för att visa sitt stöd och bidra med en insamling till ljud- och ljusbranschen.

-Vi som kulturarbetare har det som bekant tufft just nu. Men det finns också en bransch som ofta står i skuggan och som har det minst lika jobbigt nu, de som jobbar med ljud och ljus för alla oss artister.
Det kommer att bli en kväll med extremt mycket bra musik, humor och överraskningar. Jag är överlycklig över att mina artistvänner utan att tveka tackade ja till att medverka, säger stödkonsertens upphovsmakare Katrin Sundberg.

Under kvällen kommer det att finnas ett Swish-nummer för de som vill vara med och stötta. Intäkter från kvällen kommer att gå till Teaterförbundets Stödfond för de frilansare inom scenteknik-branschen som idag står helt utan inkomster

Initiativtagare till KaranTon är Katrin Sundberg som också producerar konserten tillsammans med Daniel Sjöberg.

Läs mer och följ livesändningen lördag den 16 maj Kl.18.30 via: https://www.facebook.com/karanton2020

Next Line Productions

Kontakt

Rickard Werecki tfn 0707178008 pr@werecki.com

Download Login

Fyll i lösenordet för att få tillgång till nedladdningsbara musikfiler.

Kontakt:

Rickard Werecki

Mobil: 0707-17 80 08
Mail: pr@werecki.com

Integritetspolicy