tillbaka
1 April 2022
Sissel släpper andra låten ur sin låttrilogi!

Under 2022 släpper Sissel flera nyskrivna låtar ur sin nyskrivna triologi. Nu släpps andra delen och låten ”The Journey” parallellt släpps även musikvideon. Första delen släpptes i februari med kärlekslåten "I Rest My Eyes” som är ett samarbetsprojekt mellan Sissel och hennes man Ernst Ravnaas.

Lyssna på Sissel "The Journey" (Spotify) Klicka här...
Se musikvideon (YouTube) Klicka här...

Den första låten beskriver en som sitter ensam under stjärnhimlen och längtar efter sin älskade. Det är en situation fylld av längtan och hopp.

I ”The Journey" följer vi historien vidare!

– Texten beskriver resan med segelbåt över havet. Det är inte ett realistiskt sätt att resa idag utan symboliserar hur mycket man kommer att ta sig an svårigheter för att möta sin stora kärlek igen. Är man borta från varandra blir längtan stark, samtidigt som avstånd lätt leder till oro och osäkerhet om det man hade tillsammans fortfarande lever. När man släpper allt för att träffas igen visar det hur mycket relationen betyder och hur drömmar och förhoppningar kan styra vad vi väljer att göra, säger Sissel.

– Vi har fått så mycket positiv feedback från hela världen att det har inspirerat oss att skriva både engelska och norska texter till alla låtarna i trilogin.

För Sissel kommer 2022 att präglas av flera nyskrivna låtar. "The Journey" släpps fredagen den 1 april. Den norska versionen har fått namnet "Reisen" och släpps fredag den 15 april.

Sissel medverkar i TV4 Bingolotto den 29 maj.

Läs mer via: https://sisselmusic.com/

EARLY BIRD MUSIC

Kontakt

Kontakt: Rickard Werecki tfn: 0707178008 pr@werecki.com

Download Login

Fyll i lösenordet för att få tillgång till nedladdningsbara musikfiler.

Spotify

Kontakt:

Rickard Werecki

Mobil: 0707-17 80 08
Mail: pr@werecki.com

Integritetspolicy