tillbaka
13 April 2022
Sissel på Sverigeturné med en av julens vackraste konsertupplevelser!

Få artister är så starkt sammanknippade med julen som Sissel Kyrkjebø. Hennes julkonserter "Sissels Jul" tar vara på de gamla traditionerna, med en stark vilja att samtidigt förnya sig. Sissels fantastiska stämma och unika scenutstrålning ger en känslan av att hon sjunger direkt till dig och bara dig. Denna kombination har gjort Sissel till en eftertraktad artist över stora delar av världen och nu kommer hennes fantastiska "Sissels Jul" till Sverige inför julen 2022.

- Jag ser verkligen fram emot att börja mitt julfirande med konserter i Sverige och det ska bli så trevligt att träffa min svenska publik igen, säger Sissel.

Genom åren hart det blivit mycket Jul för Sissel både på skiva och på turné. Konserterna har blivit en stor succé och en återkommande konserttradition runt om i Norden. Över en miljon har sett julkonserterna, vilket är ett svårslaget rekord. Årets turné "Sissels Jul" besöker både Norge, Sverige, Danmark och Tyskland. Sverigepremiär blir det den 19 november och turnén gästar från Skellefteå  i norr till Malmö i söder med final i Stockholm den 28 november 2022 (turnéplan nedan).

Sissel har med sig sitt fantastiska band och konserten innehåller allt från klassiska julsånger till soul och gospelpartier, sånger som verkligen får publiken att få känna riktig julstämning!

Piano: Tim Carmon
Gitarr: Bernt Rune Stray
Bas: Jonny Sjo
Trummor: Karl Oluf Wennerberg

Sissel medverkar även i TV4 "Bingolotto" den 29 maj 2022.

Turnéplan: "Sissels Jul" 2022

19/11 Skellefteå, Sara Kulturhus
22/11 Malmö, Malmö Live
23/11 Jönköping, Konserthus
25/11 Gävle, Konserthus
26/11 Karlstad, CCC
27/11 Göteborg, Konserthus
28/11 Stockholm, Götalejon

Biljetter samt ytterligare info via: www.sisselmusic.net 

Press: www.werecki.com

EARLY BIRD MUSIC AS, SKYSKRAPER ARTIST AS

PR: WERECKI PROMOTION COMPANY

Kontakt

Rickard Werecki tfn:0707178008 pr@werecki.com 

Download Login

Fyll i lösenordet för att få tillgång till nedladdningsbara musikfiler.

Spotify

Kontakt:

Rickard Werecki

Mobil: 0707-17 80 08
Mail: pr@werecki.com

Integritetspolicy