tillbaka
31 Oktober 2023
Robert Wells vidare på turné med flygeln

Under våren åker Robert Wells vidare med flygeln runt om i Sverige och Finland. Turnén som började i liten skala under pandemin har fått stående ovationer och hyllningar längs vägen. Nypremiär blir det den 19:e mars i Sundsvall och Robert Wells "Vid flygeln" gör 16 stopp i Sverige och Finland under våren 2024.

Det här är min egen lilla turné-”baby” där jag vill visa publiken alla drömmar jag har och har haft med musiken.

- Känslan som jag vill ge är mycket enkel: Vi ses hemma hos mig i vardagsrummet bredvid flygeln och umgås. Jag är oerhört stolt och tacksam att publiken gett mig ett sådant fint mottagande. Det är verkligen värt alla övningstimmar. Publiken har alltid möjlighet att önska sina favoritstycken under konserten, säger Robert Wells.

Om föreställningen: ?En helkväll med musikens mästare presenterat av Robert Wells. Beethoven, Liszt, Chopin, Grieg, Charlie Norman, Benny Andersson och självklart egna kompositioner.

Efter mer än trettio års konserter med "Rhapsody In Rock", skivutgivningar och samarbeten med över 100 artister bjuder nu Robert in till en helkväll vid flygeln. Tillsammans med musikens mästare, egna kompositioner från den senaste plattan ”Songs Without Words” varvas kvällen med Boogie, improvisationer, anekdoter och humor om livet med pianot vid sin sida.

Konserten belönades med 5 av 5 i betyg av pascen.se? ”Det är en glädje över att ha fått hört en pianist av världsklass.”??

4 av 5 av YA ?”Det här är mer än Rhapsody In Rock, det här är en blick in i pianistens hjärta. Han väljer att dela sin passion med oss i publiken och lyckas också sprida den vidare.”

Epoch Times ”Robert Wells i högform. En härlig scenshow där musiken och det visuella smälter fint samman. Publiken får följa med på en musikalisk resa och får höra såväl klassiska pärlor?som medryckande Boogie Woogie och nyskapade verk.”

Turnéplan våren 2024: Robert Wells "Vid flygeln"

19 Mars Sundsvalls Teater
20 Mars Storsjöteatern Östersund
21 Mars Rimbo Kulturscen
22 Mars Eskilstuna teater
23 Mars Askersund Sjöängen
10 April Jakobstad, Finland
11 April Vasa, Finland
12 April Borgå, Finland
16 April Trollhättans Folkets Hus Kulturhuset
17 April Hässleholms Kulturhus
18 April Kungsbacka Teater
19 April Malmö Live
20 April Göteborgs Konserthus, Stenhammarsalen
23 April Gävle Teater
24 April Falun Kulturhuset tio14
27 April Musikaliska Kvarteret, Stockholm

Biljetter via vidflygeln.se

RIR EVENT

PR: WERECKI PROMOTION

Kontakt

Rickard Werecki tfn:0707178008 pr@werecki.com

Download Login

Fyll i lösenordet för att få tillgång till nedladdningsbara musikfiler.

Kontakt:

Rickard Werecki

Mobil: 0707-17 80 08
Mail: pr@werecki.com

Integritetspolicy