tillbaka
24 Maj 2023
Robert Wells presenterar alla artisterna till sommarens stora Rhapsody In Rocks 25-års jubiléum

Det är fler artister, musiker och dansare än någonsin som kommer att dela scenen tillsammans med Robert i årets upplaga av Rhapsody In Rock.

Det är fler artister, musiker och dansare än någonsin som kommer att dela scenen tillsammans med Robert i årets upplaga av Rhapsody In Rock. Under två kvällar i juli kommer publiken att få njuta av både nya solister och välbekanta ansikten. Årets föreställningar blir nr 69 och 70 sedan starten 1998.

Robert Wells har bjudit in: Magnus Carlsson, Linda Lampenius, Jakob Samuel, Janne Schaffer, Gladys Del Pilar, Tommy J (Sabaton), Hanna Lindblad, Peter Harrysson, Anders Berglund, Johan Boding, "High Society" med Karl Dyall, Rennie Mirro & Joachim Bergström, nypremiär för The Rhapsodettes i ledning av Oscar Wells, the Vocalettes och Rhapsody Symphony Orchestra.

-Jag är oerhört stolt att Rhapsody In Rock jubilerar med hela 25 år på Dalhalla. Det är paybacktime till all vår publik med det största artistuppbådet som vi levererat genom åren. Less is less-More is best är årets motto, säger Robert leende.

Rhapsody In Rock är Dalhallas längsta succé genom tiderna. Redan 2008 tilldelades Robert en utmärkelse för 50 utsålda konserter i rad. Man kan lugnt säga att arenan är som ett andra hem för Wells och ensemblen. Många av konserterna har skräddarsytts för just den arenan. Precis som denna sommar.

Rhapsody In Rock "The Golden Age" på Dalhalla 21 & 22 juli, kl 20.00. Biljetterna är släppta via www.rhapsodyinrock.se

RHAPSODY IN ROCK, PJP AB

www.rhapsodyinrock.seWERECKI PROMOTION COMPANY

Kontakt

PR & Pressansvarig: Rickard Werecki tfn: 0707178008 pr@werecki.com

Download Login

Fyll i lösenordet för att få tillgång till nedladdningsbara musikfiler.

Spotify

Kontakt:

Rickard Werecki

Mobil: 0707-17 80 08
Mail: pr@werecki.com

Integritetspolicy