tillbaka
30 Juni 2016
Rakt ner i fickan

Premiärkväll Kl.19.30 "Rakt ner i fickan" krusenstiernska teatern! Föreställningsbilder...

Föreställningsbilder klicka här...

Premiär för sommarens stora teatersatsning ”Rakt Ner i Fickan” på Krusenstiernska teatern i Kalmar! En stjärnspäckad ensemble spelar komedi i sommar med regissör Edward af Sillén och Claes Månsson som debuterar på sommarteatern i Kalmar med en folkkär ensemble och både välbekanta ansikten på Krusenstiernska, så väl som spännande nya tillskott, är att vänta.

 


I rollerna: Allan Svensson, Claes Månsson, Carina Lidbom, Jeanette Capocci, Ola Forssmed, Per Svensson, Andreas Nilsson, Lotta Thorell. Martin och Anna Rydell

-Det blir för nionde året i rad sommarteater på Krusenstiernska teatern i Kalmar och något av det roligaste man kan tänka sig en svensk sommar, från år till år har teatern blivit en återkommande och populär tradition med mycket skratt. Säger producenten Johan von der Lancken.

År efter år lyckas sommarteatern fyllas till bredden, nu senast med 102% beläggning, mer än fullsatt tack vare de extrastolar som säljs vid dörren. Rekordet innehar fortfarande Allan Svensson och Suzanne Reuter med sin Svensson Svensson på semester 2009 med 37 000 besökare. ”Det slår vi alla gånger i år”, säger Allan med ett snett leende. Lite otypiskt för genren så handlar årets föreställning inte om kärlekstrassel och otrohet utan om pengar, smusslande och lurendrejerier.

Redan före premiären är flertalet extraföreställningar insatta för årets sommarkomedi "Rakt ner i fickan” och föreställningen spelas fram till den 30 juli 2016 på Krusenstiernska teatern i Kalmar.

Läs gärna mer via www.krusenstiernskateatern.se
Föreställningsbilder pressinformation se: www.werecki.com

Om ”Rakt ner i Fickan”. Aldrig har så många lögner samlats under ett och samma tak som hos familjen Svahn på Lunavägen i Kalmar. Stackars Erik (Allan Svensson) vill inte erkänna för sin fru (Carina Lidbom) att han förlorat sitt jobb så för att få ihop till brödfödan lurar han, tillsammans med sin medkompanjon farbror Bertil (Andreas Nilsson) varenda myndighet de kan komma åt på allsköns bidrag. Så kommer plötsligt både inspektör Bengtsson (Claes Månsson) från försäkringskassan och familjerådgivaren Berthammar från Socialstyrelsen (Jeanette Capocci) på besök och Erik måste dra in sin oskyldige hyresgäst (Ola Forssmed) i lögnhärvan för att undslippa att bli avslöjad. Precis när undanflykterna tagit sig i uttryck av skendöda släktingar, kvinnoklädda karlar och påhittade barn, kommer Eriks fru hem för ett samtal med sin terapeut (Per Svensson) samtidigt som både Görans oroliga fästmö, försäkringskassans chef fru Höök och en ganska så rebellisk tvättmaskin också dyker upp i historien. Snurrigt värre blir det i denna somriga fars i regi av Edward af Sillén på Sveriges mysigaste utomhusarena Krusenstiernska Teatern. Se dessa färgstarka karaktärer iscensättas av detta fantastiskt rutinerade skådespelargäng av högsta klass!

I rollerna: Allan Svensson, Claes Månsson, Carina Lidbom, Jeanette Capocci, Ola Forssmed, Per Svensson, Andreas Nilsson, Lotta Thorell. Martin och Anna Rydell.

Regi och översättning Edward af Sillén
Producent Johan von der Lancken
Exekutiv producent Vicky von der Lancken
Scenograf Fredrik Dillberg
Kostymdesign Camilla Thulin
Mask- & perukdesign David Julio
Manus: Michael Cooney
Originaltitel Cash on Delivery
Presenteras av Vicky Nöjesproduktion
www.krusenstiernskateatern.se
Följ oss på www.facebok.com/krusenstiernskateatern

Kontakt

Vicky Nöjesproduktion

Rickard Werecki, Werecki promotion company, pressansvarig, 0707-178008 pr@werecki.com

Johan von der Lancken, Vicky Nöjesproduktion, producent, 070-638 42 22

Download Login

Fyll i lösenordet för att få tillgång till nedladdningsbara musikfiler.

Kontakt:

Rickard Werecki

Mobil: 0707-17 80 08
Mail: pr@werecki.com

Integritetspolicy