tillbaka
9 September 2021
RADIOSINGEL: BILL ÖHRSTRÖM "Älskling kom hem"

Bill Öhrström svensk blues ”Grand Old Man” släpper nytt album den 23 september - ett första smakprov är ”Älskling kom hem”!

Bill Öhrström är svensk blues ”Grand Old Man” och har jobbat med allt och alla, med oceaner av anekdoter att berätta om sina möten från sina karriärer både som musiker och fotomodell. Allt från hur Jimi Hendrix sov över på en madrass hemma hos Bill, till varför han tackade nej till att bli sångare för ”The Who”.


Ett första smakprov är singeln ”Älskling kom hem” tagen från kommande albumet ”Ogift”, uppföljaren till kritikerrosade fullängdskivan ”Gift”. Albumrelease "Ogift" den 23 september och innehåller 10 nyskrivna låtar med blues på svenska, finurliga texter och berättelser. Med sig har han sin gamla vapenbroder Kenny Håkansson på gitarr. På trummor Kjell Gustavsson och bas Manne Franzén.


- Jag vill tacka alla mina exfruar, Mona Seilitz, Lisa Ekdahl och Jessica Nilsson för inspiration till skivan ”Ogift” den går bra att lyssna på för både för gifta som ogifta, säger Bill Öhrström.


Releasekonsert torsdag den 23 september Kl.20:00 på Scandic Malmen, Lilla Hotellbaren, Stockholm. Biljetter via (Tickster) Klicka här…


Albumrelease ”Ogift” den 23 september 2021.
Singelrelease "Älskling kom hem" den 9 september 2021.


LABELCOPY:
Artist: Bill Öhrström
Titel: Älskling kom hem
Text: Bill Öhrström
Musik: Bill Öhrström
ISRC: NL4NL2165796
Skivbolag: LiveMusicRules
Singelrelease 2021-09-08


Live Music Rules

Kontakt

PR: Press och intervju-förfrågningar kontakta Rickard Werecki tfn:0707178008

Förhandslyssna

Bill Öhrström Älskling kom hem (MP3)

Download Login

Fyll i lösenordet för att få tillgång till nedladdningsbara musikfiler.

Spotify

Kontakt:

Rickard Werecki

Mobil: 0707-17 80 08
Mail: pr@werecki.com

Integritetspolicy