tillbaka
14 Januari 2022
Premiär för Di Levas musikvideo "Heroes"!

Idag släpper Di Leva musikvideon till senaste singeln "Heroes". En nyinspelning och hyllning till en av vår tids mest viktigaste rockepos David Bowie. Di Levas version förblir trogen det dramatiska originalet och ger ett nytt ljus till budskapet om kärlek och frihet, mer brådskande än någonsin i dagens värld av globala utmaningar, konflikter och segregation. Singeln uppmärksammas just nu runt om i landet och gick in på några av landets största spellistor som "New Music Friday" m.fl. Den 8 april blir det nypremiär för Di Levas populära och kritikerrosade turné "Changes" som gästar 18 orter runt om i landet våren 2022!

Musikvideopremiär idag kl 18:00 Di Leva "Heroes" (YouTube) Klicka här...

Di Leva medverkar i TV4 Nyhetsmorgon söndag den 16/1 och SVT Go'kväll lördag den 19/2.

Di Leva fortsätter under våren 2022 sin populära och kritikerrosade David Bowie-turné “Changes”. Nypremiär blir det den 8 april i Bollnäs och turnén gästar 18 orter från Sundsvall i norr till Kalmar i söder. Sex nya orter är insatta för att möta det stora intresset efter "Changes" biljetterna. Turnéplan/info: www.werecki.com

Showen "Changes" 2022 har byggts om till en glittrade konsertturné och åker ut runt om i landet. ”Changes” grundar sig i ambitionen att publiken ska få känna historiens vingslag i både David Bowies karriär och livsgärning, samtidigt som den kommer att spegla samtidens olika vägval och stora förändringar som vi står inför. En fascinerande föreställning i tid & rum, baserad på David Bowies liv och tillägnad en av Di Levas viktigaste källor till konstnärlig inspiration – med klassiska Bowie-låtar och personliga favoriter som ”Heroes”, Space Oddity, Life On Mars och Starman – har Di Leva fortsatt att turnera runt om i landet med sin framgångsrika show, så gott som alltid för utsålda salonger."Heroes" är en av höjdpunkterna på Di Levas Bowie-repertoar, och den nya singeln kommer säkerligen att glädja både alla hans många redan etablerade fans, såväl som både David Bowies internationella fans och älskare av klassisk rock.

Di Leva är en av Sveriges mest erkända och populära artister. Under hela sin långa karriär har han alltid varit en ledstjärna för kärlek, hopp och enhet. Under de senaste tre decennierna har han regelbundet haft många hits och flera hans låtar, inklusive de senaste singlarna Hunger och Faller, roterar regelbundet i svensk radio.Det nu påbörjade internationella äventyret startade redan på Storm Area 51 Basecamp Festival i Nevada, USA för två år sedan, då Di Leva inför ett auditorium bestående av rymdforskare, politiker och journalister bjöd på världspremiären för videon till singeln Men In Black – en av de centrala låtarna på det kommande albumet The Hybrids. Bowie-tolkningen "Heroes" är Di Levas första engelska singel sedan 2020 och med sitt nya albumprojekt, baserat på ett spännande rymdtema, tar Di Leva nu sikte på den globala publiken.

Singelrelease Di Leva ”Heroes” den 7 januari, musikvideopremiär den 14 januari.

Nypremiär för Sverigeturnén "Changes" den 8 april 2022. Turnén gästar 18 orter runt om i landet, biljetter via Nortic klicka här...

SPACEFLOWER

WERECKI PROMOTION COMPANY

Kontakt

PR: Press och intervju-förfrågningar Rickard Werecki tfn:070-7178008 pr@werecki.com

Download Login

Fyll i lösenordet för att få tillgång till nedladdningsbara musikfiler.

Spotify

Kontakt:

Rickard Werecki

Mobil: 0707-17 80 08
Mail: pr@werecki.com

Integritetspolicy