tillbaka
3 Februari 2017
Peter & Bruno

Stort intresse för stjärnorna Peter & Bruno. Albumet ”Back To You” gick in som etta på Ituneslistan (Album) denna vecka samtidigt som artisterna just nu befinner sig på en nästintill helt slutsåld konserthusturné. Duon gör just nu dundersuccé runt om i landet med turnén ”On Tour” och studioalbumet ”Back To You”.

Stort intresse för stjärnorna Peter & Bruno. Albumet ”Back To You” gick in som etta på Ituneslistan (Album) denna vecka samtidigt som artisterna just nu befinner sig på en nästintill helt slutsåld konserthusturné. Duon gör just nu dundersuccé runt om i landet med turnén ”On Tour” och studioalbumet ”Back To You”.

Ett försmak från nya albumet och radiosingeln är ”Best That I Can Give”, skriven av David Hodges (flerfaldig Grammy vinnare), Emerson Hart och Jess Cates (alla har flera list ettor i USA) inspelad i YLA Studios i Malmö och producerad av Amir Aly.

Förhandslyssna här: www.werecki.com
iTunes:

PETER JOHANSSON kan beskrivas med många olika epitet, till exempel: rocksångare, gitarrist, musikalartist, Queentolkare och Så ska det låta- veteran som har gjort stor succé i Londons West End. Efter Saturday Night Fever i Kön och A Chorus Line på GöteborgsOperan fick Peter huvudrollen som Galileo i musikalen We Will Rock You på West End i London. Peter gjorde närmare 800 föreställningar och tog publiken med storm. När han flyttade tillbaka till Sverige spelade han huvudrollen i musikalen Footloose i Göteborg och Stockholm. Därefter turnerade han med Rhapsody In Rock, On Stage och inte minst med Champions of Rock, hans egen hyllningsshow till Queen. Han har även hunnit med att spela Judas i Jesus Christ Superstar, Stacee Jaxx i Rock of Ages och Tommy DeVito i Jersey Boys.

BRUNO MITSOGIANNIS från Valdemarsvik är en av Sveriges klarast lysande musikalstjärnor och har radat upp stora roller de senaste åren. På GöteborgsOperan har han spelat huvudrollen Tony i West Side Story och på Cirkus har han spelat huvudrollen Galileo i Queen-musikalen We Will Rock You. Han har också spelat Gabriel i Next To Normal på Stockholms stadsteater, huvudrollen i American Idiot på Malmö Opera, huvudrollen Drew i Rock of Ages och Frankie Valli i Jersey Boys på Chinateatern

PETER & BRUNO ”ON TOUR”

27-28 FEB LINKÖPING, KONSERT & KONGRESS SLUTSÅLT!
3 FEB BORÅS, ÅHAGA SLUTSÅLT!
4 FEB ÖREBRO, CONVENTUM SLUTSÅLT!
11 FEB JÖNKÖPING, KONSERTHUSET SLUTSÅLT!
17 FEB UPPSALA, KONSERT & KONGRESS SLUTSÅLT!
18 FEB NORRKÖPING, LOUISE DE GEER SLUTSÅLT!
25 FEB VÄSTERÅS, KONSERTHUSET SLUTSÅLT!
2 MARS STOCKHOLM, CHINA TEATERN FÅTAL BILJETTER!
3 MARS MALMÖ, SLAGTHUSET SLUTSÅLT!
4 mars GÖTEBORG, LISEBERGSHALLEN FÅTAL BILJETTER!
(Med reservation för eventuella ändringar)

FACEBOOK:
https://www.facebook.com/peterobruno/
INSTAGRAM:
https://www.instagram.com/peterobruno/

Albumrelease Spotify m.fl. den 6 mars 2017.
(Förhands) Albumrelease I Tunes 27 februari 2017.
CD Säljs exklusivt på turné.

Ytterligare information opch downloads via: www.werecki.com

PNM MUSIC februari 2017

Kontakt

Rickard Werecki 0707178008 pr@werecki.com

Förhandslyssna

Best That I Can Give (mp3)

Best That I Can Give (WAV)

Download Login

Fyll i lösenordet för att få tillgång till nedladdningsbara musikfiler.

Kontakt:

Rickard Werecki

Mobil: 0707-17 80 08
Mail: pr@werecki.com

Integritetspolicy