tillbaka
5 December 2018
NY SOMMARTEATER SATSNING MED CLAES MALMBERG OCH MARIANNE MÖRCK PÅ TJOLÖHOLMS SLOTT 2019!

Sommaren 2019 öppnas portarna till Tjolöholms Slott stora teatersatsning. Den 11 juli blir det premiär för musikalkomedin ”Jeppe på berget” med Claes Malmberg och Marianne Mörck i huvudrollerna, tillsammans på scen med en av landets största sommarensembler, i en anrik och storslagen kulturmiljö. Regi av Stefan Metz. Det lär bli en av Sveriges största och roligaste musikalkomedier med ”Jeppe på berget” på Tjolöholms slott sommaren 2019!

Tjolöholms slott är ju bara den perfekta sommarplatsen för en utomhusteater i Sverige, allt runt omkring är helt underbart, storslaget och enormt vackert. Att få medverka i den första teater -musikalkomedin här tillsammans med Marianne Mörck i regi av Stefan Metz är ett stort privilegium, vilken härlig sommar att längta till, säger Claes Malmberg

Vi är mycket glada över denna satsning och målet är att etablera Tjolöholms Slott sommarteater till Sveriges bästa sommarscen. Vi har en vädersäkrad, unik arena där alla besökare sitter under tak och den kulturhistoriska miljön kommer ge besökarna en alldeles unik upplevelse, säger David Dagemark, evenemangschef Stiftelsen Tjolöholm.

Premiär för musikalkomedin ”Jeppe på Berget” på Tjolöholms slott är den 11 juli 2019, föreställningen spelas ons, tors, fre, lör, sön fram till den 11 augusti 2019. Biljetterna släpps den 6 december kl.09.00 via: www.tickster.com eller på telefon: 0300-404600

Handlingen:
Bonden Jeppe (Claes Malmberg) lägger hellre pengarna på brännvin och poker än på mat och såpa. Han står hellre på krogen och skroderar än han går på åkern och slår.
Nille (Marianne Mörck) spelar Jeppes fru som sköter gården och har tröttnat på svineriet och låter både tungan och piskan vina över sin suput till karl.
Baronen och byborna vill spela Jeppe ett spratt och iscensätter ett skådespel som Jeppe sent ska glömma. Om han ens klarar sig med livet i behåll….

En nyskriven musikal i unik lantlig miljö med två av Sveriges roligaste skådespelare i huvudrollerna.

Jeppe: Claes Malmberg
Nille: Marianne Mörck
Regi: Stefan Metz
Mask: Tiina Bengtsson
Kostym: Alex Tarraguel & Ulrika Wassen
Dekor/scenograf: Alex Tarraguel
Producent: Mikael Hellqvist
En musikal Av: Hans-P. Thøgersen
Musik: Svein Gundersen

BORTOM UNIVERSUM PRODUKTION & TJOLÖHOLMS SLOTT

Kontakt

Rickard Werecki tfn:0707178008 pr@werecki.com

Download Login

Fyll i lösenordet för att få tillgång till nedladdningsbara musikfiler.

Kontakt:

Rickard Werecki

Mobil: 0707-17 80 08
Mail: pr@werecki.com

Integritetspolicy