tillbaka
31 Mars 2022
NY RADIOSINGEL: Sissel "The Journey"!

...

Under 2022 släpper Sissel flera nyskrivna låtar ur sin nyskrivna triologi. Nu släpps andra delen och låten ”The Journey”. Första delen släpptes i februari med kärlekslåten "I Rest My Eyes”, som är ett samarbetsprojekt mellan Sissel och hennes man Ernst Ravnaas.

Förhandslyssna på Sissel Kyrkjebø "The Journey" via (WERECKIPR) musikspelaren på denna sida...

Labelcopy:
Artist: Sissel
Titel: The Journey
Text & Musik: Sissel Kyrkjebø, Ernst Ravnaas
ISRC: NOG4F2203010
Skivbolag:  EARLY BIRD MUSIC
Releasedatum: 1 april 2022

Den första låten beskriver en som sitter ensam under stjärnhimlen och längtar efter sin älskade. Det är en situation fylld av längtan och hopp.

I ”The Journey" följer vi historien vidare!

– Texten beskriver resan med segelbåt över havet. Det är inte ett realistiskt sätt att resa idag utan symboliserar hur mycket man kommer att ta sig an svårigheter för att möta sin stora kärlek igen. Är man borta från varandra blir längtan stark, samtidigt som avstånd lätt leder till oro och osäkerhet om det man hade tillsammans fortfarande lever. När man släpper allt för att träffas igen visar det hur mycket relationen betyder och hur drömmar och förhoppningar kan styra vad vi väljer att göra, säger Sissel.

– Vi har fått så mycket positiv feedback från hela världen att det har inspirerat oss att skriva både engelska och norska texter till alla låtarna i trilogin.

För Sissel kommer 2022 att präglas av flera nyskrivna låtar. "The Journey" släpps på alla digitala plattformar fredagen den 1 april. Den norska versionen har fått namnet "Reisen" och släpps fredag den 15 april.

Läs mer via: https://sisselmusic.com/

EARLY BIRD MUSIC

PR: WERECKI PROMOTION COMPANY

Kontakt

Rickard Werecki tfn:0707178008 pr@werecki.com

Förhandslyssna

Sissel "The Journey" (MP3)

Download Login

Fyll i lösenordet för att få tillgång till nedladdningsbara musikfiler.

Kontakt:

Rickard Werecki

Mobil: 0707-17 80 08
Mail: pr@werecki.com

Integritetspolicy