tillbaka
4 Maj 2021
Ny poplåt signerad Anton Ewald "DeLorean" släpps den 7 maj!

Anton Ewald är en av Sveriges hetaste popstjärnor och har nominerats till bl.a. Grammis ”Årets låt”, Rockbjörnen ”Bästa manliga liveartist”, MTV Awards och Nickelodeon ”Kids choice awards”. Sålt guld, platina, legat etta på Spotify och blivit utnämnd till en av världens mest talangfulla dansare av nämnda MTV m.fl. Anton slog igenom stort redan 2013 med superhiten ”Begging” och gjorde succe i melodifestival med låten "New Religion" som tog honom till den stora finalen. Nu släpps nya poplåten "DeLorean" skriven av Anton Ewald tillsammans med Kevin Foo.

-Låten handlar om när man så gärna skulle vilja resa tillbaka i tiden för att ändra något. Tror det hänt oss alla. DeLorean är den kultförklarade bilen från ”Tillbaka till framtiden” och det var det första jag kom att tänka på när låten tog sin form. Så den fick bli en symbol för min tidsresa ha ha... säger Anton Ewald.

Lyssna och downloads via musikspelaren på denna sida, vill ni hellre att vi mailar er låtarna kontakta oss gärna pr@werecki.com upplagd i SR Musikportalen.

Per-Save Anton Ewald "DeLorean" (Spotify): https://ingroov.es/delorean 

Medverkar i TV4s Nyhetsmorgon Lördag den 8 maj.

De senaste åren har Anton bott och jobbat i Miami USA, hunnit jobba som koreograf och dansare till några av världens största latinostjärnor som bl.a. ”Jhay Cortez” med över 2 miljarder streams på Spotify och ”Lary Over”. I USA arbetar han även som internationell fotomodell.

Läs mer och följ via: https://linktr.ee/antonewald

InstaKarma, PRFKT Music Publishing

Labelcopy:

Artist: Anton Ewald

Titel: DeLorean

Text och musik: Anton Ewald, Kevin Foo

ISRC: SE5RI2102801

Skivbolag: InstaKarma

Förlag: PRFKT Music Publishing

Singelrelease: 7 maj 2021


WERECKI PROMOTION COMPANY

Kontakt

Rickard werecki tfn:0707178008 pr@werecki.com

Förhandslyssna

Anton Ewald "DeLorean" (MP3)

Download Login

Fyll i lösenordet för att få tillgång till nedladdningsbara musikfiler.

Spotify

Kontakt:

Rickard Werecki

Mobil: 0707-17 80 08
Mail: pr@werecki.com

Integritetspolicy