tillbaka
15 Augusti 2023
Nära och personligt med Magnus Carlsson

I höst ger sig Magnus Carlsson ut på en ny turné med "Se mig - bara för den jag är" som gör tio stopp med premiär i Karlstad den 12:e september, denna gång kanske lite mer personlig och nära än de stora showproduktioner vi är vana att se honom i. Under turnén bjuder Magnus på sidor av sig själv som den breda publiken kanske inte vet om, till exempel att han är utbildad sångpedagog och skolad i såväl klassisk sång som piano på musikhögskola. Föreställningarna kommer att innehålla både oväntade inslag, spännande turnéminnen och såklart en mängd av Magnus många hits.

Medverkar i TV4 Nyhetsmorgon söndag den 20 augusti.

Efter trettio år på turné både i Sverige och utomlands kan man tveklöst kalla Magnus Carlsson en rutinerad artist. Han startade sin bana som framgångsrik leadsångare i bandet Barbados för att via en internationell karriär i popgruppen Alcazar sedan landa som hyllad soloartist. Uppdragen har varit många och spänt från programledare i TV, musikal, krogshower, stora turnéer och längs sin väg har han byggt upp en skatt med hitlåtar likt få andra i branschen. Genom åren har Magnus förärats drygt 40 guld- och platinaskivor, hela tolv Grammisnomineringar och en mängd andra utmärkelser, bland annat blev han invald i Melodifestivalens ärofyllda Hall Of Fame häromåret.

Som konsertlokal har Magnus valt kyrkor som han tycker är lite av en förbisedd konsertlokal. Magnus berättar: ”Jag har under hela min karriär gjort oerhört många konserter i kyrkor. De har en fantastisk akustik och är även ett sätt för mig att kunna nå ut till min publik där dom faktiskt bor utan att de ska behöva åka till arenor och konserthus”. "I kyrkan finns det plats för alla typer av musik, även pop och schlager!”, fortsätter Magnus.

- Jag ser verkligen fram emot att få komma ut och träffa min publik på detta sättet. Det blir alltid en avslappnad och skön stämning på konserterna när det finns utrymme för direktkontakt mellan mig och mina åhörare. Allt som oftast sjunger publiken faktiskt nästan mer och högre i bänkraderna än vad jag själv gör framme på scenen! Det är ett bra betyg - haha, säger Magnus Carlsson.

Under hösten 2023 är Magnus även aktuell med nyheter i hans vinkollektion ”Saints & Sinners”, nya musiksläpp och med den hyllade showen ”En jäkla massa schlager” tillsammans med Linda Bengtzing.

Konsertturnén ”Se mig - bara för den jag är" gör tio stopp och har premiär i Karlstad den 12:e september 2023.

Turnéplan: Magnus Carlsson ”Se mig - bara för den jag är" september 2023.
12 september - Karlstad, Väse Kyrka
13 september - Filipstads Kyrka
14 september - Åmåls Kyrka
15 september - Karlsborg, Garnisonskyrkan
18 september - Jönköping, Pingstkyrkan
19 september - Sollebrunn, St Mellby Kyrka
20 september - Borås, Gustav Adolfskyrkan
21 september - Frändefors Kyrka
22 september - Askersund, Landskyrkan
24 september - Göteborg, Annedalskyrkan

Biljetter via: www.nortic.se/ticket/event/48232

PAMALA PRODUKTION

WERECKI PROMOTION COMPANY

Kontakt

Rickard Werecki tfn: 0707178008 mail: pr@werecki.com

Download Login

Fyll i lösenordet för att få tillgång till nedladdningsbara musikfiler.

Kontakt:

Rickard Werecki

Mobil: 0707-17 80 08
Mail: pr@werecki.com

Integritetspolicy