tillbaka
28 Februari 2024
Molly Sandén till Borgholm sommaren 2024

Nu är det klart! Molly Sandén återvänder till Borgholm och Slottsruinen den 18 juli 2024. Med över 900 miljoner streams på Spotify, 5 studioalbum, mängder med Platina-singlar och prestigefyllda priser i ryggen är Molly Sandén tveklöst en av Sveriges största artister och låtskrivare.

Med sin tokhyllade turné ”DOM SKA VETA ARENA TOUR” 2022 och vårens slutsålda konserthusturné med avskalade “ALLTING DÄREMELLAN” är Molly Sandén helt klart en av landets främsta popstjärnor. 2022 gjorde Molly senast ett bejublat framträdande på Slottsruinen i Borgholm och nu är det äntligen dags igen!

Med en praktfull popshow och låtar som ”Rosa himmel”, ”Dom ska veta” och ”Det bästa kanske inte hänt än” kommer hon sätta guldkant på sommaren. För på livescenen exploderar de känsloladdade låtarna, och tryckvågorna i bröstkorgen stannar länge.

Biljetterna till Molly Sandén den 18 juli på Slottsruinen i Borgholm är släppta via nojet.se

Tidigare konsertarrangören Stella Event har förvärvats av Nöjet Konsert som funnits i över 30 år. Med kontor i Göteborg, Halmstad och numera även Umeå blir Nöjet en av landets största oberoende konsertarrangörer. I sommar arrangerar Nöjet massor av konserter runtom i landet med bland annat Benjamin Ingrosso, Tomas Ledin, Lars Winnerbäck, Molly Sandén, Darin, Hooja, Bolaget och Tommy Körberg. Läs mer om sammanslagningen här. Länk: https://nojet.se/aktuellt/fore...

NÖJET KONSERT

PR: WERECKI PROMOTION

Kontakt

Rickard Werecki 0707178008 pr@werecki.com

Download Login

Fyll i lösenordet för att få tillgång till nedladdningsbara musikfiler.

Spotify

Kontakt:

Rickard Werecki

Mobil: 0707-17 80 08
Mail: pr@werecki.com

Integritetspolicy