tillbaka
21 Juni 2022
Maja Kristina Strömstedt släpper nytt med legendarisk låtskrivare!

Nya låten 'Neighborhood' släpps den 24 juni från den svenska popexporten Maja Kristina och med detta inleds ett helt nytt kapitel för Maja med en tydlig vision av hennes djupt personliga och mycket relaterbara sånger.
Tillsammans med den legendariska svenska låtskrivaren och producenten Jörgen Elofsson tar sig "Neighborhood" an den dystra och avskilda karaktären av ett uppbrott och de klyftor som följer med det.

 

Förhandsspara Maja Kristina "Neighborhood" Klicka här... singelrelease fredag den 24 juni 2022. Ytterligare info, intervjuförfrågningar, recensions ex. och radiopromotion kontakta: pr@werecki.com

Förhandslyssna exklusivt (YouTube): Klicka här...

Maja Kristina medverkar i:
TV4 Nyhetsmorgon Lördag den 25 juni.
TV4 Lotta på Liseberg måndag den 27 juni.
RIX FM adderar låten direkt till deras spellista.

Låten visar Maja Kristinas intima författarskap där en episk produktion tillsammans med hennes kännetecken för att skapa popmusik med både puls och syfte ramat in budskapet.

-För mig handlar låten om den där "point of no return" som kommer efter ett uppbrott, förklarar Maja. "Världen ni har byggt upp tillsammans raseras och alla platser som påminner om relationen - påminner om personen och alla era minnen ihop, blir plötsligt platser du vill undvika, säger Maja Kristina.

Maja har använt de två senaste åren av osäkerhet som bränsle för sin egen musik.

Nu helt oberoende av de stora skivbolagen jobbar hon med några av de mest efterfrågade producenterna och författarna i Sverige och Los Angeles.

Höjden och hypen som omger denna stigande popexport visar hennes globala potential.

-Jag tror att alla var lite i samma båt under pandemin", reflekterar hon. ”Planerna gick åt helvete, alla var tvungna att tänka om och hitta nya sätt att gå vidare. Och som ett resultat tror jag att många av oss har kommit ut på andra sidan starkare och säkrare på vad vi vill än tidigare. Jag är verkligen glad över att vara tillbaka i LA och skriva igen och ha lite mer mänsklig interaktion i låtskrivandeprocessen. Just nu jobbar jag aktivt på att få klart mitt debutalbum, säger Maja Kristina.

Instagram: @majakristina

INTRVRT STUDIOS, UNIVERSAL PUBLISHING

WERECKI PROMOTION COMPANY  

Kontakt

Rickard Werecki tfn:0707178008 pr@werecki.com 

Förhandslyssna

MAJA KRISTINA Neighborhood (MP3)

Download Login

Fyll i lösenordet för att få tillgång till nedladdningsbara musikfiler.

Kontakt:

Rickard Werecki

Mobil: 0707-17 80 08
Mail: pr@werecki.com

Integritetspolicy