tillbaka
4 April 2023
Maja Kristina

Maja Kristina Strömstedt lanserade sin artistkarriär 2018 och har över 10 miljoner streams världen över, arbetat tillsammans med Grammy-vinnande producenter så som Dan Nigro (producenten bakom Olivia Rodrigo’s Driver’s License) och Rami Yacoub, blivit omskriven i Billboard med låten ”Imma Show U” och haft med två synkar med sina låtar ”The Idea of Me” och ”Self Love Therapy" i den framgångsrika Amerikanska TV-Serien The Bold Type.

Sommaren 2022 medverkade Maja Kristina i både TV4s Nyhetsmorgon och inför storpublik i TV4s Lotta på Liseberg i samband med att hon släppte låten ”Neighborhood”. Och hösten 2022 bar det sedan av till Nordirland och Belfast för en turné.

Nu är hon tillbaka och gästar TV4:s Bingolotto den 9 april med låten "Rocket".

Fokus för Maja Kristina har alltid varit att skriva relaterbara texter med innehåll som lyssnaren kan känna igen sig i. Att låta musiken bli en form av terapi där hon ventilerar allt ifrån de allra djupaste tankarna till stunder av eufori och glädje.

Just nu planerar Maja Kristina inför sin uppkommande flytt till Los Angeles. Där ska hon tillsammans med internationella låtskrivare och producenter skriva ny musik, inte bara till sig själv, utan också till andra artister och grupper, samt till TV-program för företag som "Disney" och "Nickelodeon".

Helt oberoende av de stora skivbolagen jobbar hon med några av de mest efterfrågade låtskivarna och producenterna i Los Angeles. Och under vägledning av mentorn Rami Yacoub jobbar hon just nu för att få klart en sin EP som släpps till hösten. ”2023 blir ett spännande år” säger hon och hon beskriver den kommande musiken som ”ännu mer personlig och ärlig”.

ACRO MEDIA

WERECKI PROMOTION COMPANY

Kontakt

Rickard Werecki tfn:0707178008 pr@werecki.com WERECKI PROMOTION COMPANY www.werecki.com

Download Login

Fyll i lösenordet för att få tillgång till nedladdningsbara musikfiler.

Spotify

Kontakt:

Rickard Werecki

Mobil: 0707-17 80 08
Mail: pr@werecki.com

Integritetspolicy