tillbaka
13 April 2021
Krister "Stefan & Krister" Classon släpper hyllningsalbum inför - 60 år sedan "The Beatles" första skivinspelning!

Inför The Beatles 60-årsjubileum på skiva har Krister Classon, den ena halvan av revyduon Stefan och Krister, samlat sitt band i studion och spelat in ett hyllningsalbum "Krister Classons Beatles" med release den 15 april (Vinyl, CD och digitalt på Spotify m.fl.). Ett första smakprov är singeln "Please, Please Me" och släpps den 13 april (Spotify m.fl.). En hyllning och tolkning av Krister Classon Band och deras husgudar ”The Beatles”!

Lyssna: Krister Classon Band "Please, Please Me" (På denna sidan till höger...)
Medverkar i TV4 Bingolotto söndag den 18 april 2021.

Med anledning av rådande pandemi fick Krister Classon med band ställa in över 30 utsålda konserter med ”Krister Classon tolkar The Beatles” runt om i landet. I väntan på att turnén ska återupptas har Krister Classon band spelat in 14 av sina absoluta favoritlåtar.

-Som åttaåring såg jag "The Beatles" för första gången i TV. De knockade mig totalt. Sen den dagen har jag drömt om att få hylla mina idoler. Nu knyter jag ihop säcken och det blir en fantastisk final i mitt artistliv! Både på skiva och snart på turné igen, säger Krister Classon.

Första singeln ”Please, Please Me” släpps den 13 april tagen från kommande albumet ”Krister Classons Beatles” med albumrelease den 15 april (Vinyl, CD och ditalt på Spotify etc.). En ny konsertturné väntar runt om i landet snarast möjligt.

Krister Classon Band består av: Hans Schakonat (Sång/Gitarr), Benjamin Önnhed (Sång/Gitarr), Jens Classon (Sång/Trummor), Johan Ljuslin (Keybord) Krister Classon (Bas).

Krister Classon har en fantastisk karriär som artist, skådespelare, regissör, manusförfattare och musiker. Han säger själv att han inget har att ångra och är tacksam för allt och för alla sina framgångar. Som final blir det nu både ett hyllningsalbum och snarast möjligt drömkonserter tillsammans med ”Krister Classons Beatles”. En hyllning och tolkning av Krister och hans husgudar ”The Beatles”!

All you need is love....

LABELCOPY:
Artist: Krister Classon Band
Version: Cover
Titel: Please, Please Me
Text & Musik: Lennon/McCartney
ISRC: SEY4U2100102
Skivbolag: Studio Classon
Releasedatum: 2021-04-13

STUDIO CLASSON

www.studioclasson.com

Kontakt

Rickard Werecki tfn:0707178008 pr@werecki.com

Förhandslyssna

MP3 KRISTER CLASSON BAND "Pease Please Me" ISRC: SEY4U2100102

Download Login

Fyll i lösenordet för att få tillgång till nedladdningsbara musikfiler.

Spotify

Kontakt:

Rickard Werecki

Mobil: 0707-17 80 08
Mail: pr@werecki.com

Integritetspolicy