tillbaka
20 Oktober 2022
Kikki Danielsson på turné med "Himlen kan vänta"!

Kikki Danielsson beger sig i höst ut på turnén "Himlen kan vänta" med sig har hon ett nytt album och nyskrivna självbiografin. Kikki har genom åren haft flertalet enstaka konserter i kyrkor men detta är första gången hon gör en regelrätt turné som besöker väl valda kyrkor runt om i landet. Turnépremiär blir det den 26 oktober i Oxelösund och Kikki gästar 8 orter under hösten med final i Karlsborg den 13 november.

Parallellt släpper Kikki självbiografin "Du vet ingenting om mig" den 25 oktober och albumet "Ängel med sorgkant" den 8 november. 

-Att sjunga i kyrkor är alltid en upplevelse. Den vackra klangen och den unika miljön skapar en stämning som man inte får uppleva i andra lokaler, detta blir en underbar höst att se fram emot, säger Kikki Danielsson

På konserten kommer vi att få höra flera låtar från de senaste skivorna men självklart alla de mest älskade sångerna ur Kikkis långa karriär, till exempel Bra vibrationer, Miss Decibel, Dag efter dag med flera.

Turnéplan: "Himlen kan vänta" 2022

26 oktober - Oxelösund, St Botvids kyrka
27 oktober - Norrtälje, Norrtälje kyrka
28 oktober - Nynäshamn, Nynäshamns kyrka
29 oktober - Enköping, Vårfrukyrkan
10 november - Norrala, Norrala kyrka
11 november - Nora, Nora kyrka
12 november - Askersund, Askersunds landskyrka
13 november - Karlsborg, Garnisonskyrkan

Biljetterna är släppta via: www.monarch.se

Press: www.werecki.com 

Kikki Danielsson har varit aktiv som professionell sångerska sedan sent 60-tal och har hunnit delta i Melodifestivalen hela 10 gånger och dessutom i norska motsvarigheten vid ett tillfälle.Kikki Danielssons karriär tog fart ordentligt i mitten av 70-talet när hon började som sångerska i Wisex. De medverkade i Melodifestivalen 1978 med Miss Decibel (skriven av Lasse Holm) Kikki var under 80-talet sångerska i countrypopbandet Chips som vann Melodifestivalen 1982 med låten ”Dag efter dag”. Vann Mello gjorde Kikki även 1985 då hon som soloartist framförde megahiten ”Bra vibrationer”.

MONARCH MUSIC GROUP

Kontakt

Rickard Werecki tfn: 0707178008 pr@werecki.com 

Download Login

Fyll i lösenordet för att få tillgång till nedladdningsbara musikfiler.

Kontakt:

Rickard Werecki

Mobil: 0707-17 80 08
Mail: pr@werecki.com

Integritetspolicy