tillbaka
28 Februari 2024
Extrakonsert insatt "Från Di Leva till Bowie" på turné!

Den 10:e april blir det turnépremiär för Thomas Di Levas nya show "Från Di Leva till Bowie". Konsertturnén gör 14 stopp runt om i landet och redan före premiär släpps en extra konsert insatt i Stockholm på Scalateatern den 16:e maj (Se turnéplan nedan).

Det är med en ny spännande och nyskapande föreställning i ett möte mellan en av världens kanske mest inflytelserika artister och Thomas Di Leva som inte utan fog kan kallas Sveriges svar på David Bowie. ?Med Thomas egna ord ”Utan David Bowie hade jag nog aldrig blivit artist över huvud taget”.

Turnépremiär för "Från Di Leva till Bowie" blir det i Karlstad den 10:e april och det blir fjorton stopp både i huvudstaden och några av landets större städer runt om i landet med final den 16:e maj i Stockholm på Scalateatern (turnéplan nedan).

Life On Mars, Heroes, Let’s Dance, Under Pressure, Vem ska jag tro på?, Vi har bara varandra, Vad är frihet?, Miraklet…listan på hits är lång så detta är en konsert utan ett tråkigt ögonblick med låtar i absolut högsta klass.


Som Thomas Di Leva själv säger:? – Bowies popkulturella gärning kan inte överskattas och kan inte nog poängteras – Bowies unika kreativitet har inte bara påverkat mig utan flera generationers av musiker, konstnärer, idéer och kultur.

Min intention med denna föreställning är att bjuda publiken på en personlig musikalisk och visuell resa, där min musik och mitt artisteri möter David Bowies betydelsefulla låtskatt.

Turnén är en personlig och fascinerande föreställning i tid och rum där publiken får njuta av Di Leva & Bowies allra största hits, tolkade och arrangerade av och med Thomas Di Leva.

Turnéplan:
10 april Karlstad, Scalateatern
11 april Örebro, Hjalmar Bergmanteatern
12 april Trollhättan, Folkets Hus Kulturhuset - Fåtal!
13 april Vara, Konserthus
14 april Eskilstuna, Teater - Fåtal!
17 april Uppsala, Katalin - Slutsåld!
18 april Sundsvall, Teater
19 april Östersund, Gamla Teatern
20 April Falun, Kulturhuset
21 april Gävle, Stora Gasklockan - Fåtal!
23 april Stockholm, Scalateatern - Fåtal!
25 april Malmö, Palladium Fåtal!
26 april Kristianstad, kulturkvarter - Fåtal!
27 april Växjö, Teater
16 maj Stockholm, Scalateatern - Extrainsatt!

Biljetter via: www.monarch.se

Presenteras av Monarch Music, Programbolaget & United Stage

PR: WERECKI PROMOTION

Kontakt

Rickard Werecki tfn:0707178008 mail:pr@werecki.com

Download Login

Fyll i lösenordet för att få tillgång till nedladdningsbara musikfiler.

Spotify

Kontakt:

Rickard Werecki

Mobil: 0707-17 80 08
Mail: pr@werecki.com

Integritetspolicy