tillbaka
31 Augusti 2023
Extra orter insatta för "Theoz" och "Dolly Style" på turné

Extrainsatta orter i Örebro och Västerås med fenomenen från både TikTok, Instagram och Melodifestivalen "Theoz" och "Dolly Style" i höst. Det blir en helkväll och ett sannolikt minne för livet för hela familjen.Räkna med en hel massa glädje och en energi som kommer få taket att lyfta!

Extra insatta orter: "Theoz" och "Dolly Style"

2 december kl.17:00 - Västerås Kongress
3 december kl.17:00 - Örebro Conventum

Biljetterna är släppta via www.monarch.se

Theoz är en svensk artist, dansare och skådespelare. Med över 2,5 miljoner följare på sociala medier är Theoz Sveriges unga stjärnskott. 2018 blev hitsingeln ”Het” den näst mest sedda musikvideon på YouTube i Sverige och har idag över 14 miljoner visningar. Samma år blev Theoz nominerad i Guldtuben till både “Årets profil” och “Årets musical.ly”, samt kammade hem vinsten som “Årets stjärnskott” på ICONFEST.

Genom melodifestivalen har Theoz blivit ett välkänt namn hemma hos hela svenska folket. Första året gick han hela vägen till final med låten ”Som du vill”, som idag har över 14 miljoner lyssningar på Spotify. Succén fortsatte 2023 med låten ”Mer av dig”, finalplats även här innebar att han är en av de yngsta som tävlat i finalen två gånger.

Theoz har släppt ett flertal singlar och EP:s som har lyssnats på över tiotals miljoner gånger. Första EP:n “Min Theori” kom efterlängtat 2019, och följdes upp med ”Paradis” år 2022. Sommaren 2022 medverkade Theoz på Diggiloo, Sveriges största sommarturné.

Dolly Style har blivit 10-talets mest unika svenska popgrupp och fansen har skapat en helt egen pastellfärgad subkultur i sociala medier.

Trion slog igenom stort i Melodifestivalen 2015 med debutsingeln ”Hello Hi” och har sedan dess levererat hits som ”Cherry Gum”, ”Rollercoaster” och ”Habibi”. Dolly Style har idag nämnare 200 000 lyssnare i månaden på Spotify och över 100 000 följare på deras YouTube-kanal.

MONARCH MUSIC GROUP & STOCKHOUSE

PR och promotion: Rickard Werecki tfn: 0707178008 pr@werecki.com WERECKI PROMOTION www.werecki.com

Kontakt

Rickard Werecki tfn: 0707178008 pr@werecki.com

Download Login

Fyll i lösenordet för att få tillgång till nedladdningsbara musikfiler.

Kontakt:

Rickard Werecki

Mobil: 0707-17 80 08
Mail: pr@werecki.com

Integritetspolicy