tillbaka
18 Januari 2024
Exklusiv konsertkväll med Molly Sandén och Darin

Nu är det klart att det blir en exklusiv konsertkväll med Molly Sandén och Darin på Stenungsbaden i Stenungsund, den 9:e augusti. Detta blir deras enda gemensamma sommarkonsert där de intar samma scen för en kväll med två konserter på en av Sveriges vackraste utomhusarenor!

Förra årets succé med Miss Li och Thomas Stenström på Stenungsbaden följs upp med ytterligare en dubbelkonsert, denna gång med Molly Sandén och Darin.

Molly Sandén Med över 900 miljoner streams på Spotify, 5 studioalbum, mängder med Platina-singlar och prestigefyllda priser i ryggen är Molly Sandén tveklöst en av Sveriges största artister och låtskrivare. Med sin tokhyllade turné ”DOM SKA VETA ARENA TOUR” befäste hon 2022 sin roll som en av landets främsta popstjärnor.

Darin 2023 har vi fått både ny musik och en stor arenaturné från Darin. Med senaste albumet En annan jag i bagaget tillsammans med hans svängiga upptempolåtar blir sommarens konserter fulländade euforifester. Vem vet, kanske kryddas konserten med en och annan tolkning ifrån Så mycket bättre-hitsen också? En sak är iallafall säkert, när Darin äntrar scenen på Stenungsbaden blir det en konsert du inte vill missa!

Nöjet Konsert arrangerar även konserterna med Darin på Slottsskogsvallens Entrépark den 30 augusti samt två enskilda konserter på Hotel Tylösand i sommar där man kan se Darin den 10 juli och Molly Sandén den 17 juli.

Biljetter via nojet.se

NÖJET KONSERT

Kontakt

Press och intervjuförfrågningar Stenungsund, Halmstad och Göteborg kontakta:
Rickard Werecki tfn: 0707178008 pr@werecki.com WERECKI PROMOTION werecki.com

Download Login

Fyll i lösenordet för att få tillgång till nedladdningsbara musikfiler.

Kontakt:

Rickard Werecki

Mobil: 0707-17 80 08
Mail: pr@werecki.com

Integritetspolicy