tillbaka
26 April 2024
Doug Seegers och Eva Eastwood släpper första låten "The Letter" tagen släpper ny musik och på Sverigeturné

Doug Seegers och Eva Eastwood inleder samarbetet med nya låten "The Letter" inför deras gemensamma album och inför Sverigeturnén "Seegerwood" i höst. Första låten "The Letter" är tagen från deras kommande gemensamma album "Seegerwood" och innehåller 12 nyskrivna låtar av Countrylegenden Doug Seegers och rockabillydrottningen Eva Eastwood i en oväntad vänskap med musikalisk magi. Det blir en oemotståndlig unik musikalisk resa tillsammans med paret "Seegerwood" att se fram emot. Turnépremiär blir det den 10:e oktober i Askersund och duon besöker 18 av landets större städer från Ystad i söder till Östersund i norr med stopp i både Stockholm och Göteborg med flera.

- Jag är så glad att samarbeta med Eva på både albumet och turnén. Hennes energi och talang är inspirerande, och jag tror att vi har skapat något riktigt speciellt. Säger, Doug Seegers.

Doug Seegers gripande sånger och genuina berättelser har rört miljontals hjärtan världen över. Efter en tuff start på livet, där han var hemlös fram till 2014, tog hans karriär fart efter att ha upptäckts av Jill Johnson. Sedan dess har han vunnit publikens hjärtan med sin traditionella countrymusik och ärliga berättarkonst.? Eva Eastwood är en ikon inom svensk rockabilly och har en lång och framgångsrik karriär bakom sig. Hon har gjort sig känd för sin energi, uttrycksfulla röst och unika musikaliska stil.

- Doug är en sann legend, och hans passion för musiken är smittsam. Jag kan inte bärga mig för att dela musiken vi skapat tillsammans med världen. Säger, Eva Eastwood.

Samarbetet mellan Seegers och Eastwood kom till stånd genom en ömsesidig respekt och beundran för varandras musik. Albumet, som släpps av Ninetone Records hösten 2024, bjuder på en blandning av countryns själfullhet och rockabillys energi. Duons unika röster smälter samman i gripande duetter och svängig rockabilly, och resultatet är en musikalisk resa som tar dig från Nashvilles bakgator till Sveriges 50-talsdansbanor.

Turnéplan: "Seegerwood" hösten 2024:
10 okt Askersund, Sjöängen
11 okt Karlstad, Scalateatern
12 okt Västerås, Konserthus
13 okt Örebro, Hjalmarbergman
16 okt Växjö, Teater
17 okt Ystad, Teater
18 okt Lund, Stadsteatern
19 okt Kristianstad, Kulturkvarteret
20 okt Kalmar, Teater
23 okt Halmstad, Figarosalen
24 okt Vara, Konserthus
25 okt Värnamo, Gummifabriken
26 okt Göteborg, Lorensbergsteatern
27 okt Jönköping, Teater
30 okt Stockholm, Rival
31 okt Märsta, Kulturum teatern
1 nov Gävle, Teatern
2 nov Härnösand, Teater
3 nov Östersund, Storsjöteatern


Biljetter: Guppy Entertainment: https://guppy.nu/

Singelrelease "The Letter" 26:e april, albumrelease "Seegerwood" hösten 2024.


GUPPY ENTERTAINMENT, MTA PRODUCTION & NINETONE RECORDS


PR: WERECKI PROMOTION

Kontakt

Rickard Werecki 0707178008 pr@werecki.com

Download Login

Fyll i lösenordet för att få tillgång till nedladdningsbara musikfiler.

Spotify

Kontakt:

Rickard Werecki

Mobil: 0707-17 80 08
Mail: pr@werecki.com

Integritetspolicy