tillbaka
5 Maj 2021
Di Leva släpper nya singeln "Hunger" den 14 maj - färgstark poesi i ett musikaliskt popfodral!

Di Levas nya singel "Hunger" är rykande färsk och spelades in för bara några veckor sedan, efter att han av en händelse hittat ett några år gammalt utkast på låten i sin byrålåda. Det var från en studio-session med Di Levas kapellmästare Anders Lundström. När Di Leva hörde demon igen nu 2021 kände han direkt att musikens själ och uttryck innehöll precis det han ville sätta ord på och sjunga om just nu. Utifrån den känslan skrev han om musikstycket på sin akustiska gitarr och skapade den träffande texten som nu har blivit låten "Hunger"!

Pre-save "Di Leva "hunger" (Spotify) Klicka här...

- När jag skrev låten "Hunger" hörde jag den hela tiden inom mig, så jag behövde bara sjunga ut den genom mitt hjärta och ha tillit till resultatet... "Som färgstark poesi i melodiskt popfodral” en vacker naken röst i den mänskliga öknen med djup känsla om bristen på äkta kärlek, medkänsla och mänsklighet i dagens moderna samhälle, säger Di Leva om processen.

Ett samhälle där antal klicks, likes och ”rätt” yta har blivit viktigare än mötet från hjärta till hjärta. Låten Hunger är en mångfacetterad låt, som lyckas vara både ett stycke fascinerande samtidskonst och super-hittig allsångspop på samma gång.

Thomas Di Leva, rymdblomman från Gävle, är en av svensk pophistorias mest kända artister och låtskrivare. Med flera klassiska svenska hits som ”Vem ska jag tro på?”, ”Vi har bara varandra”, ”Miraklet” och ”Vad är frihet?”. Han sätter ord på det vi alla känner men kanske inte kan förklara och hans kärleksfulla uppenbarelse inspirerar och fyller oss med kärlek, hopp, gemenskap och tro. Di Leva är med 22 album och hundratals TV- framträdanden ständigt lika aktuell och alltid i rörelse.

Efter över 30 års turnerande för fullsatta salonger och festivaler känns den en gång så ”udda fågeln” nu som en självklarhet. Nu aktuell med nya singeln "Hunger"!

Läs mer och följ Di Leva på Facebook: https://www.facebook.com/thomasdileva

Labelcopy:
Artist: Di Leva
Titel: Hunger
Text: Thomas Di Leva Musik: thomas Di Leva, Anders Lundström
ISRC: SEXZB2100101
Skivbolag: Spaceflower
Förlag: Spaceflower Sound
Releasedatum: fredag den 14 maj 2021

SPACEFLOWER

Kontakt

Rickard Werecki tfn: 0707178008 pr@werecki.com

Förhandslyssna

(MP3) Di Leva "Hunger" ISRC: SEXZB2100101

Download Login

Fyll i lösenordet för att få tillgång till nedladdningsbara musikfiler.

Kontakt:

Rickard Werecki

Mobil: 0707-17 80 08
Mail: pr@werecki.com

Integritetspolicy