tillbaka
31 Mars 2023
Di Leva släpper ny version av låten "Winter In Paradise" och just nu pågår hyllade David Bowie-showen "Changes" och i sommar på Sverigeturné med "Diggiloo"!

Nu släpps nya versionen av känsloladdat sorgkantade låten "Winter In Paradise" som handlar om flyktingbarn i krig. Di Leva framförde nyligen låten live i TV4:s "Nyhetsmorgon", vilket dagen efter följdes upp med ett bejublat framträdande inför storpublik i "Bingolotto".

- I låten "Winter In Paradise” vill jag ge alla utsatta barn i världen en röst från mitt hjärta. De är så många barn som är ensamma och sårbara i katastrofer och krig som pågår bland oss vuxna. säger Di Leva.

Lyssna på Di Leva "Winter In Paradise" (Singleversion) via (Spotify): Klicka här...


Thomas Di Leva är aktuell med sitt första album på 10 år "The Hybrids" som innehåller 15 nya episka Sci-fi-poplåtar och nu släpps ny singel version på låten "Winter In Paradise". Di Leva är just nu på en utsåld Sverigéturné med sin hyllade David Bowie-show "Changes" som pågår fram till den 4 maj och i sommar blir det turné runt om i landet med "Diggiloo".


Nya skivan "The Hybrids" är ett konceptalbum som tar utgångspunkt i hur vi förhåller oss till vår egen mänsklighet.

Allt började redan 2017 då de två vännerna bakom pseudonymen Erik Axl Sund uppmuntrade Di Leva att skapa nytt. Singeln "Fire Of Love" släpptes i januari och streamas och spelas flitigt i både radio och TV runt om i hela landet. Di Leva medverkar även i TV4 Nyhetsmorgon måndag den 20 februari samt "Bingolotto" i sjuan den 25 februari..

- Vi blir mer och mer öppna för att modifiera oss själva genom att operera in chip i våra kroppar, mixtra med DNA och utveckla AI-teknik, säger Di Leva.

Att skivan heter "The Hybrids" anspelar på att tekniken redan gått så långt så ingen av oss undkommer den.

- Elon Musk är positiv till AI men säger samtidigt att det är farligare än kärnvapen. Därför måste man ha någon slags etik och ansvar över människors integritet, säger Di Leva.

Arbetet med skivan tog en paus under pandemin och upptogs igen 2022 då David Bowies "Heroes" lades till i albumet tillsammans med några andra nyskrivna låtar.

- "Heroes" handlar om hur man bygger murar och övervakning. Den passar in i konceptet eftersom David Bowie är den första popstjärnan som anses vara från rymden. Han inspirerade mig som tonåring att bli intresserad av de stora frågorna i livet, säger Di Leva.

Med albumet vill Di Leva också sprida hopp.

- Det enda som kan överbygga hinder är den universella kärleken. Den kan få oss att göra det vi brinner för i stället för det som andra säger till oss att göra.

När det blev dags för mastering av materialet tog Di Leva AI till hjälp.

- Den fick ljudet att låta lite för hårt, så jag mixade vidare och tog hjälp av Cosmos Mastering. Till slut hamnade vi i symbios med hänsyn till det mänskliga örat, säger Di Leva.

Två Sverigeturnéer för Di Leva både med "Changes" nu till våren och med "Diggiloo" till sommaren 2023!

Turnén "Changes" pågår fram till den 4 maj 2023 - Di Leva tar med oss på en fascinerande konsertresa i tid och rum där publiken får njuta av David Bowies allra största hits, tolkade och arrangerade av och med Thomas Di Leva. Med Bowies musikaliska storverk som; "Space Oddity", "Heroes", "Ziggy Stardust", "Let’s Dance", "Under Pressure", "Fame", "Life On Mars", "Rebel Rebel" och "Changes" är några av de klassiska låtarna som varsamt stöptes om till Di Leva-format. Läs mer och se turnéplan via: Klicka här...

Turnépremiär "Diggiloo" den 6 juli - Ett aldrig sinande högtryck levererat av landets kanske hetaste artister som Idolvinnaren Nike Sellmar, John Lundvik, Di Leva, Daniel Norberg, Liamoo, Maria Sur, Jessica Andersson, Hanna Hedlund, Andreas Lundstedt, Anne-Lie Rydé och Bruno Mitsogiannis. Läs mer och se turnéplan via: Klicka här...

Di Leva är en av Sveriges mest erkända och populära artister. Under hela sin långa karriär har han alltid varit en ledstjärna för kärlek, hopp och enhet. Under de senaste tre decennierna har han regelbundet haft många hits och flera av hans låtar, inklusive de senaste singlarna "Hunger", "Faller" och nu senast med "Fire Of Love", roterar regelbundet i svensk radio.

Singeln "Winter In Paradise" (Edit version) släpps fredag den 31 mars.

Albumet "The Hybrids" släpptes den 17 februari 2023.

Press: www.werecki.com

För intervju-förfrågningar samt för ytterligare information kontakta: Rickard Werecki pr@werecki.com

SPACEFLOWER RECORDS

PR: WERECKI PROMOTION COMPANY

Kontakt

Rickard Werecki tfn:0707178008 pr@werecki.com

Download Login

Fyll i lösenordet för att få tillgång till nedladdningsbara musikfiler.

Spotify

Kontakt:

Rickard Werecki

Mobil: 0707-17 80 08
Mail: pr@werecki.com

Integritetspolicy