tillbaka
9 Augusti 2016
Bowie Experience


Turnépremiär blir det den 1 november 2016 på Cirkus i Stockholm och totalt besöker turnén 11 av Sveriges stora konserthus runt om i landet. Biljetterna släpps fredag den 5 februari via: bowietribute.se, ticnet.se eller på biljettforum.se

Det blir i en hyllnings och oförglömlig resa i ljud, ljus och bild genom David Bowies år som artist från Space Oddity fram till Let’s Dance.

Turnéplan ”Bowie Experience”:
1/11 Stockholm Cirkus/Skandiascenen
2/11 Karlstad CCC
3/11 Örebro Conventum
4/11 Linköping Konsert & Kongress
5/11 Göteborg Lisebergshallen
6/11 Halmstad Teatern
9/11 Västerås Konserthuset
10/11 Kalmar KalmarSalen
11/11 Norrköping De Geer hallen
12/11 Växjö Konserthuset
13/11 Jönköping Spira
(med reservation för eventuella ändringar) www.besterman.nu

Laurence Knight har bland annat framträtt som David Bowie på den officiella utställningen ”David Bowie Is” på T&A London och på The Royal Albert Hall tillsammans med bland annat The Cure, Roy Wood och Boomtown Rats. Han har vid ett flertal tillfällen medverkat i TV produktioner både på BBC och Sky, och den röst- och porträttlike artisten och multiinstrumentalisten Laurence Knight har turnerat över hela världen de senaste 18 åren.

”Bowie Experience" är en autentiska hyllning till ”The Thin White Duke" och förvånar publiken med häpnadsväckande känsla för detaljer. Showen har gjort stor succé de senaste åren i Europa. På scenen som David Bowie får publiken uppleva den röst- och porträttlike artisten och multiinstrumentalisten Laurence Knight tillsammans med musiker och kör av absolut världsklass med låtar som Space Oddity, Starman, Fashion, Life on Mars, China Girl, Rebel Rebel, Golden Years, Modern Life, All the Young Dudes, Lets Dance, Heroes, Fame och Absolute Beginners.

Läs mer: www.bowietribute.se
Video (Youtube) via klicka här...

Kontakt

BESTERMAN AB 2016

Presskontakt: Rickard Werecki Lycknert tfn:0707-178008 pr@werecki.com Werecki Promotion Company. Pressbilder samt ytterligare info se: www.werecki.com

Producent: Peter Besterman

Download Login

Fyll i lösenordet för att få tillgång till nedladdningsbara musikfiler.





Kontakt:

Rickard Werecki

Mobil: 0707-17 80 08
Mail: pr@werecki.com

Integritetspolicy