Promotions

Till WERECKI på MyNewsdesk: Klicka här... via TT: Klicka här...

Pressmeddelande, pressbilder samt ytterligare info...

Rekordår för "Donnez" och nu släpps nya jullåten!
Rekordår för "Donnez" och nu släpps nya jullåten!

Nya jullåten "Sänder ett julkort" från ett av Sveriges mest populära och flitigast turnéerande dansband Donnez. Bandet tilldelades en Guldklave och Grammisnominerades för sitt senaste album "Alla dar i veckan" och med över 160 konserter har Donnez satt mängder av publikrekord på dansbanorna runt om i norden under året.

 

Ronander, Meja, Åström & Bloom "The Music From Tommy & Quadrophenia"
Ronander, Meja, Åström & Bloom "The Music From Tommy & Quadrophenia"

Mats Ronander, Meja, Janne Åström och Conny Bloom tar rockmusiken från The Who´s Broadway och världssuccéer "Tommy" och "Quadrophenia" i en ny svenskversion "The Music From Tommy & Quadrophenia". Tillsammans med fyra av Sveriges största rockartister med det bästa av musiken ur två makalösa rockoperor genom tiderna och kuriosa om "The Who" fredag den 30 juni på Dalhalla i Rättvik.

Arvingarna "I Love Arvingarna"
Arvingarna "I Love Arvingarna"

Arvingarna gör succé med nya krogshowen ”I Love Arvingarna” i regi av stjärnproducenten Hans Marklund. Showen hyllas av både media och publik. Nu är det klart att Arvingarna förlänger med flera extraföreställningar till våren på Kajskjul 8. Nypremiär den 21 april, spelas till och med den 13 maj 2023.

RADIOSINGEL: DONNEZ
RADIOSINGEL: DONNEZ

"Sänder ett julkort"

Nordman vårturné 2023
Nordman vårturné 2023

Nordman är tillbaka på turné och med ny musik våren 2023. Succéduon Håkan Hemlin och Mats Wester slog igenom stort 1994 med hitsen "Förlist", "Vandraren" och "Be mig". Debutplattan sålde i makalösa 540 000 ex. Nordman har sedan dess deltagit i Melodifestivalen 2005 med "Ödet var min väg" och 2008 med "I lågornas sken". Just nu är de aktuella i TV4:s succéprogram "Så Mycket bättre".

Tommy Nilsson på turné våren 2023
Tommy Nilsson på turné våren 2023

Tommy Nilsson på ny Sverigeturné runt om i landets allra vackraste kyrkor våren 2023 med "Öppna din dörr". Turnépremiär blir det den 28 februari i Eslöv och 35 orter från Trelleborg och Malmö i söder till Sollefteå i norr med final den 30 april i Stockholm får besök av Öppna din dörr-turnén. Tommy tar fram pärlorna i sina mest omtyckta sånger ackompanjerade av bästa möjliga musikaliska sällskap av pianisten Sven Gunnar Petersson, tillsammans bjuder de in flertalet änglalika kyrkokörer runt om i hela landet.

Turnépremiär "A Christmas With Elvis"
Turnépremiär "A Christmas With Elvis"

Ikväll blir det turnépremiär för årets julkonsert "A Christmas With Elvis" med stjärnduon Henrik "Sikta mot stjärnorna" Åberg och Gottfrid "Idol" Krantz. Premiär blir det i Hudiksvall och julturnén besöker 13 orter från Örnsköldsvik och Härnösand i norr till Kalmar i söder med finalkväll i Karlskoga den 19 december (Alla orter och turnéplan nedan).

Rhapsody In Rock "The Golden Age" Dalhalla 2023
Rhapsody In Rock "The Golden Age" Dalhalla 2023

Robert Wells Rhapsody In Rock, är Dalhallas största och längsta publiksuccé någonsin, med flest föreställningar sedan starten 1998.

Anders Ekborg & Gunilla Backman på julturné med "En Stilla Jul"
Anders Ekborg & Gunilla Backman på julturné med "En Stilla Jul"

Den 28 november blir det turnépremiär för den 10:e upplagan av Anders Ekborgs tradition och publiksuccé "En Stilla Jul" på turné. Intresset inför årets turné är stort och redan före premiären är flertalet extraföreställningen insatta i Helsingborg, Göteborg och Falköping. Till årets konsertturné har Anders Ekborg med sig sitt fantastiska band och gästas av en av Sveriges mest lysande musikalstjärnor Gunilla Backman i väl valda orter under turnén (Se turnéplan nedan).

Kontakt:

Rickard Werecki

Mobil: 0707-17 80 08
Mail: pr@werecki.com

Integritetspolicy