tillbaka
Victor Leksell till Solgården på Hotel Tylösand i sommar!

Svensk musikhistoria. Det går inte att beskriva Victor Leksell på något annat sätt. Inte ens 25 år fyllda har han redan gjort ett outplånligt intryck. Vilken fantastisk kväll vi kommer att få den 6 juli när Victor Leksell kommer till Solgården på Hotel Tylösand - en av Sveriges hetaste artister, på en av Sveriges vackraste sommarkonsertarenor!

Ja¨ttehitsen har avlo¨st varandra sedan 2018 och na¨r Svag sla¨pptes i bo¨rjan av 2020 ka¨nde alla att na°got stort var pa° ga°ng. La°ten blev sto¨rre a¨n allt och ma°nader senare slog den rekord som den mest streamade la°ten pa° ett nordisk spra°k. Na°gonsin. Idag har den o¨ver 150 miljoner streams och fortsa¨tter att a¨lskas, efter snart 100 veckor ligger Svag fortfarande ho¨gt pa° Spotifys listor. Det a¨r svensk musikhistoria det ocksa°.

I juni 2020 kom det hyllade debutalbumet Fa°nga mig na¨r jag faller med la°tar som idag har o¨ver 350 miljoner lyssningar pa° Spotify. I januari tea- made han upp med Go¨teborgssystern Miriam Bryant pa° singeln Tystnar i luren som toppade listorna under flera veckor.

Just innan sommaren sla¨ppte Victor sin tolkning av Veronica Maggios Sna¨lla bli min, som en del av 10-a°rsjubileet av albumet Satan i gatan. La°ten gick in som etta pa° topplistan och har idag sa°lt guld. I augusti kom senaste sla¨ppet, la°ten Eld & la°gor, ledmotiv till den svenska storfilmen Vinterviken.

Onsdag den 6 juli Halmstad, Solgården på Hotel Tylösand.

Biljetterna är släppta via www.nojet.se alt. www.ticketmaster.se

NÖJET KONSERT, UNITED STAGE

Kontakt

Rickard Werecki tfn:0707178008 pr@werecki.com

Download Login

Fyll i lösenordet för att få tillgång till nedladdningsbara musikfiler.

Spotify

kontakt

Rickard Werecki

Mobil: 0707-17 80 08
Mail: pr@werecki.com

Integritetspolicy