tillbaka
Göteborgs fritidsgård för hemlösa och fattiga pensionärer ”Vid Din Sida”!

Nu öppnas gården "Vid Din Sida" i Göteborg. Här kan hemlösa äldre och fattigpensionärer komma för en bit mat eller bara för att få vila i lugn och ro. "Vid Din Sida" Göteborg öppnar i ett fristående torp med anor från 1800-talet, centralt beläget i staden på Lilla Stampgatan 1C. I lokalen finns kök, dusch, tvättstuga och rum för vila, sällskap, rekreation och har soppkök året om. En verksamheten som gör skillnad för hemlösa och fattiga pensionärer!

 

– Jag är så stolt och glad över att vi äntligen har möjlighet att öppna i Göteborg och kunna erbjuda en fristad för ännu fler hemlösa pensionärer. Vi vet att behovet är stort och vårt långsiktiga mål är att fortsätta etablera vår verksamhet runt om i landet, säger Jeanette Höglund, grundare av Vid Din Sida.

Göteborgsprofilen Camilla Hysén engagerar sig i Göteborg tillsammans med Jeanette Höglund och de kommer att ta hand om volontärer och se till att gården är bemannat och att bra saker kommer hända för våra äldre som behöver hjälpen!

Gården kommer att hålla öppet måndagar, onsdagar och fredagar från klockan 12.00 och ta emot äldre personer som lever i hemlöshet eller har svårt att klara sig finansiellt.

Vid Din Sida är en ideell opolitisk organisation som gör skillnad för äldre hemlösa pensionärer. Organisationen arbetar för att stödja de äldre utsatta med mat, rena kläder, hygienartiklar och andra nödvändigheter för ett drägligare liv. Vid Din Sida arbetar för att ge de hemlösa pensionärerna en röst i samhället och för att förbättra deras generella levnadsvillkor. Organisationen har varken statligt eller kommunalt stöd utan finansieras helt av donationer, månadsgivare och insamlingar.

Verksamheten Vid Din Sida startades av Jeanette Höglund för 5 år sedan i Stockholm och har året om soppkök för hemlösa och fattiga pensionärer. Nu öppnar gården äntligen i Göteborg!

Läs mer via: www.viddinsida.nu

Vid Din Sida, Charlotte Bergman Event

Kontakt: Jeanette Höglund (Grundare) jeanette@viddinsida.nu

Kontakt

Rickard Werecki pr@werecki.com tfn:0707-178008

Download Login

Fyll i lösenordet för att få tillgång till nedladdningsbara musikfiler.

kontakt

Rickard Werecki

Mobil: 0707-17 80 08
Mail: pr@werecki.com

Integritetspolicy