tillbaka
Sveriges älskade rock 'n' roll duo Henrik ”Elvis” Åberg och Jerry ”Lee” Carlson på turné med ”A Christmas With Elvis And Friends”!

Stjärnduon Henrik Åberg och Jerry Carlson presenterade sig för hela svenska folket 1996 i TV4:s tittarsuccé ”Sikta mot Stjärnorna”. Sedan dess har det sålts guldskivor, medverkats i Melodifestivalen, Svensktoppen m.fl. och gjort flertalet succéturnéer runt om i hela landet. Nu är det klart för en ny gemensam julkonsertturné runt om i landet med ”A Christmas With Elvis And Friends”.

- Min personliga favorit epok med Elvis har alltid varit hans gospel och julrepertoar, så gissa om jag är taggad att ge mig ut på julturné i denna magiska tid. Att få träffa publiken igen och tillsammans dela lite av detta känns så oerhört värdefullt, säger Henrik Åberg.

Turnépremiär blir det i Härnösand den 26 november och gästar 18 orter från Örnsköldsvik i norr till Värnamo i söder och det kommer att bjudas på legendariska hits och stämningsfulla julkonserter runt om i landet tillsammans med stjärnduon Henrik ”Elvis” Åberg och Jerry ”Lee” Carlson från Elvis mäktiga gospellåtar till att hänföras av Jerry ”Lee” flinka pianospel.

Turnéplan: ”A Christmas With Elvis And Friends” 2021

26 november Härnösands Teater
27 november Örnsköldsvik, Nolaskolans Aula
28 november Sollefteå, FH Hullstagård
1 december Gävle, Teater
2 december Järbo, Folketshus
3 december Bollnäs, Kulturhus
4 december Norrtälje, kyrka
5 december Ljusdal, Slotte Scenen
10 december Enköping Vårfrukyrkan
11 december Karlskoga Nya Folketshus/Teatersalongen
12 december Götene Folkpark
13 december Vara Konserthus
14 december Borås, Gustaf Adolfs kyrka
16 december Vänersborgs Teater
17 december Kungälv, Mimers Hus Teater
18 december Värnamo, Gummifabriken
19 december Göteborg, Annedalskyrkan
20 december Kungsbacka Teater

(med reservation för eventuella ändringar)

Biljetter samt ytterligare info via: www.henrikaberg.com

Om Henrik Åberg:

Henrik blev känd för den stora publiken över en natt när han 1995 vann finalen av TV4s program Sikta mot Stjärnorna där han framförde Elvis Presley´s låt ”Blue Hawaii”. I europafinalen av Sikta Mot Stjärnorna som sändes från Amsterdam 1996”.

1996 medverkade Henrik i Melodifestivalen med en låt skriven av Lasse Berghagen och Lasse Holm, ”Du är alltid en del utav mig” som blev en hit och långliggare på Svensktoppen i 38 veckor! Debut albumet ”Du är alltid en del utav mej” sålde guld samma år och innehöll ytterligare en hit på Svensktoppen, ”Bara en clown”.

Under 2008 ,2009 och 2011 genomfördes konserthus turnén ”Elvis Forever – A Tribute To The King” där Henrik Åberg delade scen med Jack Baymoore, de backades upp av Swe TCB Band & Swe TCB Choir.

2012 såg vi Henrik Åberg i rollen som ”Elvis Presley” tillsammans med TV kollegorna från TV4s program Sikta mot Stjärnorna, Jerry Carlson ”Jerry Lee Lewis” och Johnny Duvert ”Roy Orbison”, samlade på scenen inför 10 års jubileet av tribute showen ”The Legends”.

Läs mer via: www.henrikaberg.com

Om Jerry Carlsson:

Vid 10 års ålder började Jerry spela piano och sjunga rock'n roll, country, latin, boogie woogie och blues etc. Jerry anses vara en av de främsta pianospelarna och artisterna inom genren i Sverige. Det hela började TV4s ”Sikta mot stjärnorna, där han vann som pianolegenden "Jerry Lee Lewis".

Jerry har gjort sex solo-CD/album och turneerat i USA. Jerrys första album fick stort intresse av Elvis Presleys producent, Sam Phillips 1996. Framgången med hans album och kraftfulla liveshower har gjort honom mest eftersökt att göra shower i många länder runt om i världen på stora arenor. Till exempel dyker han ofta upp i thailändsk tv och radio. Att producera och regissera har varit en sidoroll för Jerry längs hans egen karriär. Han har producerat och skrivit manus till levande dokumentärer/musikaler som "The Story Of Johnny Cash", "The Roy Orbison Story", "The History Of Rock'n roll" och många andra...

Läs mer via www.jerrycarlson.se

Press: www.werecki.com

HENRIK ÅBERG

Kontakt

PR: Press och intervju förfrågningar kontakta: Rickard Werecki tfn: 0707178008, pr@werecki.com

Download Login

Fyll i lösenordet för att få tillgång till nedladdningsbara musikfiler.

kontakt

Rickard Werecki

Mobil: 0707-17 80 08
Mail: pr@werecki.com

Integritetspolicy