tillbaka
”I Love Arvingarna” ny krogshow - premiär hösten 2022!

Arvingarna är tillbaka med ny krogshow ”I Love Arvingarna” i regi av Hans Marklund. Premiär blir det den 16 september på Kajskjul 8 i Göteborg, showen spelas hösten 2022. En krogshow om Arvingarna sett ur fansens perspektiv, full med nostalgi, sång, glädje och fest. Du får följa med på en musikalisk resa, från tonårsrummet med idolposters och signerade vinylskivor till dansbanor, konserter, allsånger och minnen för livet. Arvingarna får förstärkning på scen av blås, saxofon, percussion och sång.

-Det ska bli så skoj! I tidigare shower har vi fokuserat på våra egna minnen och sett tillbaka på våra karriärer utifrån vad vi minns och har upplevt. Nu är det dags att äntligen få uppleva det ur fansens perspektiv. Att uppleva vår musik genom någon annans minnen och historia kommer bli så fantastiskt roligt för oss i Arvingarna, vi kan knappt vänta på att få köra igång! Säger Casper Janebrink, Arvingarna.

Premiär för ”I Love Arvingarna” är den 16 september och spelas till 17 december (30 föreställningar) på Kajskjul 8 i Göteborg.

Biljetter släpps den 8 mars på kajskjul8.se, telefon 031-10 75 50 eller mail: bokning@kajskjul8.se

Om Arvingarna

För över trettio år sedan började medlemmarna i Arvingarna att skriva låtar tillsammans i Partille. Med föräldrar i Streaplers och Flamingokvartetten hade de dansmusiken i blodet, men redan från början hittade de sin egen stil. Så här långt har de hunnit med tjugo album, ett tjugotal låtar på Svensktoppen, tre grammisar och sju framträdanden i Melodifestivalen.

Det stora genombrottet kom med låten ”Eloise” som tog hem segern i Melodifestivalen och gav dem en sjunde plats i Eurovision Song Contest 1993. 1995 var de tillbaka med ”Bo Diddley”, en låt som har blivit en av deras mest älskade. 1999 tog de en tredjeplats med ”Det svär jag på” och 2002 blev de sexa med ”Ingenting är större än vi”. Killarna gjorde comeback 2019 med superhiten ”I do”. Förra året var det dags igen med låten ”Tänker inte alls gå hem”. En riktig schlagerdänga som blev en favorit på dansgolvet, i duschen och i bilen på väg till jobbet.

De har också hängt med på Diggiloo-turnén och hunnit med att fira sina första trettio år med en bejublad krogshow. Som om inte det skulle vara nog har du säkert sett dem i alla möjliga tänkbara sammanhang på teve. Inte minst i programserien Så mycket bättre.

Ensemble:

Casper Janebrink – bas och sång

Kim Carlsson – gitarr och sång

Lars ”Lasseman” Larsson – keyboard, gitarr och sång

Tommy Carlsson – trummor och sång

Ella Wennerberg – blås

Hugo Hammarlund – blås

Tim Nilsson – slagverk/percussion

Love Nilsson – saxofon

Sofia Geidvik – sång/skådis

Selma Pettersson Lindgren – sång/skådis

Emma Jenséus – sång/skådis

Regi: Hans Marklund
Producent: Kajskjul 8 och Demo Group

KAJSKJUL 8

Kajskjul 8 är en intim scen för storslagen underhållning. Genom åren har en rad av våra mest folkkära artister stått på scen, bland annat Stefan Andersson, Katrin Sundberg, Danny Saucedo, Arvingarna, Petra Mede, Mia Skäringer, Tommy Körberg, Jerry Williams, Galenskaparna, Pistvakt samt Eric Gadd. Såväl publiken som artisterna uppskattar den personliga atmosfären som präglar Kajskjul 8. Läs mer via www.kajskjul8.se

PR: WERECKI PROMOTION COMPANY

Kontakt

Kontakt: Rickard Werecki, 0707-178008 pr@werecki.com

Download Login

Fyll i lösenordet för att få tillgång till nedladdningsbara musikfiler.

Spotify

kontakt

Rickard Werecki

Mobil: 0707-17 80 08
Mail: pr@werecki.com

Integritetspolicy