tillbaka
Alexzandra Wickman är aktuell med nya singeln "Catching Fire" och på turné runt om i landet med "Från Orsa till Nashville"!

Alexzandra Wickman gjorde debut i melodifestivalen 2018 samt presenterade sig för hela svenska folket i "Stjärnornas Stjärna" som expertcoach och senast i år medverkade hon i både TV4 Bingolotto och SVT GoKväll.

Nu är Alexzandra aktuell med nya singeln "Catching Fire" som hon skrivit all text och musik till. Låten handlar om att resa sig ur askan, följa sin egen väg och inte låta sig nedslås av det som varit, att fortsätta följa sina drömmar, blicka mot ”The Silver Lining” och att ingenting kan hindra glöden inombords från att ta fart igen och lysa lika klart som en stjärna på natthimlen.

Alexzandra Wickman på turné runt om i landet med "Från Orsa till Nashville" tillsammans med Kalle Moraeus och Doug Seegers och några av landets främsta musiker. Turnépremiär blir det den 1 juni i Vara Konserthus och gästar totalt 13 orter, med stopp i Stockholm och final i Örebro den 19 juni 2022. Se turnéplan, läs mer via Klicka här...

Alexzandra Wickman – Vårt nya stjärnskott, uppvuxen i Nävekvarn och utbildad vid Royal College of Music i Stockholm. Alexzandra har tillsammans med Thomas G:son skrivit låtar till melodifestivalen och vi har bland annat sett henne som expertcoach i Stjärnornas Stjärna, i temat countrymusik. Alexzandra och Kalle Moraeus har idag ett nära samarbete som lett till att de medverkat i Melodifestivalen 2018 där Alexzandra skrev ”Min dröm” tillsammans med Thomas G:son och Kalle framförde låten tillsammans med Orsa Spelmän. Alexzandra reser nu fram och tillbaka till Nashville för att spela in och skriva musik. Hon har nyligen återvänt med ett nytt, ännu ej utgett album producerat av flerfaldigt ACM-prisbelönta gitarristen och producenten Rob McNelley och med några av Nashvilles mest framstående musiker. Alexzandra älskar att skriva och musiken och berättelserna är drömska, sensuella och fyllda av längtan och passion. De är också dränkta i villkorslös kärlek, äventyr och vildskogsdrömmar.

Läs mer via: 

www.alexzandrawickman.com
www.instagram.com/alexzandrawickman
www.facebook.com/alexzandrawickmanofficial

PR: WERECKI PROMOTION COMPANY www.werecki.com

Kontakt

Rickard Werecki tfn:0707178008 pr@werecki.com

Förhandslyssna

Alexzandra Wickman "Catching Fire" (WAV)

Download Login

Fyll i lösenordet för att få tillgång till nedladdningsbara musikfiler.

Spotify

kontakt

Rickard Werecki

Mobil: 0707-17 80 08
Mail: pr@werecki.com

Integritetspolicy