tillbaka
NY RADIOSINGEL: WILLMAN "Med Dig"!

...

WillMan släpper nya låten "Med dig" rotad i reggae och pop!

Pre-Save: WillMan "Med Dig" via: https://smarturl.it/WillMan-MedDig

LABELCOPY:

Artist: WillMan
Titel: Med dig
Text:WillMan Player
Musik: WillMan Player, Robin Karlsson
ISRC: SEVMU2200201
Skivbolag: SPIRITUM MUSIK, WERECKI MUSIC AB
Singelrelease: 2022-03-18

WillMans nya singel "Med dig" är en varm och härlig kärleks-dänga rotad i reggae/pop med häng ifrån Jamaica, toppad med en touch av hitten ”Nuttin no go so” av Notch. "Med dig" är skriven utav William Player och producerad av Robin ”Ka Beats” Karlsson.

-Låten skrevs i kärlekens tecken, refrängen satte sig direkt när den skrevs och svänger lätt på två röda. Jag tar med mig låten ut på mina konserter runt om i landet och jag hoppas på allsång tillsammans med mina kära fans i sommar, säger WillMan.

WillMan debuterade 2013 med låten ”Inga Sköna Wibes” och följde upp den med succésingeln ”Ljuger” 2016 och släppt flertalet album genom åren med över 8 000 000 streams på Spotify och 100 tals live spelningar i bagaget. Sedan starten har han med sig sin barndomsvän och producent Robin Karlsson (R-KA) och de skriver allt tillsammans. WillMan har idag etablerat sig på den svenska reggae, dancehall, pop scenen. Samarbetat med artister som; Ken Ring, Essa Cham ,Shazaam ,Fonky Fresh, Partillo, Kiihjano m.fl.

William är uppväxt i vackra sommarstaden Falkenberg längs den underbara Halländska kusten och började redan som 4 åring att spela piano och skrev sina första egna låtar redan som 12 åring.

SPIRITUM MUSIK, WERECKI MUSIC AB

PR: WERECKI PROMOTION COMPANY www.werecki.com

 

Kontakt

Rickard Werecki tfn:0707178008 pr@werecki.com

Download Login

Fyll i lösenordet för att få tillgång till nedladdningsbara musikfiler.

kontakt

Rickard Werecki

Mobil: 0707-17 80 08
Mail: pr@werecki.com

Integritetspolicy