tillbaka
Katrin Sundbergs populära föreställning "Jag gör vad fan jag vill" kommer tillbaka till Kajskjul 8 - Extraföreställningar insatta våren 2022!

Höstens soloföreställningar ”Jag gör vad fan jag vill” med Katrin Sundberg på Kajskjul 8 i Göteborg sålde slut. Tack vare det stora intresset har man nu beslutat att släppa upp två extraföreställningar den 1 och 2 april 2022!

”Jag gör vad fan jag vill” är en humoristisk, naken och underfundig betraktelse över livets många skeden. Den ger svar på frågor som varför människor springer maraton, hur tant-sex går till och varför butiksbiträden ibland låter som marsvin. En soloföreställning för kvinnor och extremt modiga män!

”Jag gör vad fan jag vill” spelas på Kajskjul 8:

1 april 2022 - Extraföreställning insatt!

2 april 2022 - Extraföreställning insatt!

(med reservation för eventuella ändringar)

Biljetterna är släppta via: www.kajskjul8.se

Om: Katrin Sundberg började sin karriär som dansare, sedan som koreograf. Idag är hon mer känd som skådespelare, musikalartist och manusförfattare. Vi har sett henne i flera musikaler som: Hairspray, Dirty dancing, Flashdance och senast succén Karl-Bertil Jonssons julafton på Scalateatern i Stockholm. Katrin har även medverkat i ett flertal filmer och komediserier på TV.

Katrin har även arbetat som regissör till Jerry Williams och Lill-Babs m fl, programledare för bl a QX- galan, Alla för en, lördagsunderhållning SvT. Vi har också hört henne i Sveriges Radio’s På Minuten och Sommar i P1. Det som gjort henne mest folkkär är karaktären Häxan Surtant på SVT, programmet belönades med TV-priset Kristallen.

Läs mer via: www.jaggörvadfanjagvill.nu alt www.kajskjul8.se

Press: www.werecki.com

KAJSKJUL 8, NEXT LINE PRODUCTIONS

PR: Press och intervju-förfrågningar kontakta: Rickard Werecki tfn: 0707178008 pr@werecki.com 

Om Kajskjul 8 - en intim scen för storslagen underhållning. Genom åren har en rad av våra mest folkkära artister stått på scen, bland annat Petra Mede, Claes Malmberg, Mia Skäringer, Tommy Körberg, Jerry Williams, Danny Saucedo, Galenskaparna, Pistvakt samt Stefan Andersson. Såväl publiken som artisterna uppskattar den personliga atmosfären som präglar Kajskjul 8. Läs mer via www.kajskjul8.se

Kontakt

Rickard Werecki tfn:070-7178008 pr@werecki.com

Download Login

Fyll i lösenordet för att få tillgång till nedladdningsbara musikfiler.

kontakt

Rickard Werecki

Mobil: 0707-17 80 08
Mail: pr@werecki.com

Integritetspolicy