tillbaka
Över hundra skäl att fira nypremiär - Lennie Norman är tillbaka med långkörarsuccén ”Gubbvarning live” i höst!

Lennie Norman, legenden och en av landets folkkäraste komiker är tillbaka med en av landet populäraste Stand Up föreställningar ”Gubbvarning live” på turné! Nypremiär blir det i Jönköping den 7 oktober och turnén gästar 11 orter runt om i landet, firar 100:e föreställningen i Stockholm med final i Gävle den 7 november. Sjuttiotvåårige Lennie Norman, har ett imponerande CV med sig på scen, trettiotvå år som Stand Up artist och femtiotvå år som artist och i allra högsta grad ”Still going strong” I höst får man sig en rejäl omgång humor i högsta klass!

- Jag får definitivt aldrig nog av det roligaste som finns att bege sig ut på turné med humorn som vapen. I år är det i allra högsta grad ett speciellt år att blicka tillbaka på. Längtan att få möta publiken är större än någonsin och detta kommer att bli med stor glädje runt om i landets salonger, säger Lennie Norman


”Gubbvarning live” är personlig, vass och galet rolig föreställning där Lennie skärskådar tiden vi lever i och tar tempen på samtiden och drar sig inte för att säga ett sanningens ord! Argare, bittrare men också med underbar självdistans så kommer Lennie bjuda publiken in i en gubbes funderingar och tankar om den tid vi lever i. Stand Up show av allra högsta klass!


– Showen är ett långfinger till åldersrasismen och en skrattfest som ger livsmod, UNT


Lennie Norman; musiker och legendarisk ståuppare, sågs senast i showen ”Lennie Skifs – Still Crazy” som gick för fullsatta hus på Restaurang Tyrol i Stockholm och under våren 2017 gjorde showen tillsammans med Robert Wells Standup - Sitdown succé runt om i Sverige. 2018 gav sig Lennie ut på en riksomfattande turné med föreställningen ”Gubbvarning live” och föreställningen bygger vidare på böckerna med samma namn och som sålts i över 70 000 exemplar.


Turnéplan: Gubbvarning live 2021:


7 oktober Jönköping, Teatern
8 oktober Lund, Stadsteatern
9 oktober Kristianstad, Kulturkvarteret
10 oktober Ystad, Teatern
22 oktober Falköping, Stadsteatern
25 oktober Halmstad, Figarosalen
26 oktober Stockholm, Intiman
28 oktober Göteborg, Lorensbergsteatern
29 oktober Örebro, Hjalmar Bergman teatern
6 november Nyköping, Culturum
7 november Gävle, Teatern

(Med reservation för eventuella ändringar)

Biljetterna är släppta via www.mtlive.se

MT LIVE

Läs mer: www.mtlive.se
Press: www.werecki.com

Kontakt

PR: Press och intervju-förfrågningar kontakta Rickard Werecki tfn:0707178008 pr@werecki.com Werecki Promotion Company – www.werecki.com

Download Login

Fyll i lösenordet för att få tillgång till nedladdningsbara musikfiler.

kontakt

Rickard Werecki

Mobil: 0707-17 80 08
Mail: pr@werecki.com

Integritetspolicy