tillbaka
Expressinsatta konserter ”Woodstock Dalhalla” - Py Bäckman, Mikael Rickfors, LaGaylia, Janne Åström m.fl. drar igång publikfesten igen!

Det blir fyra dagars historisk ny öppning och stor musikfest igen med ”Woodstock Dalhalla” i Rättvik den 9, 10, 11 och 12 juli i stället för en. Allt för att tillsammans fira när de stora publika evenemangen äntligen får dra igång igen!

- Längtan har aldrig varit så stor, det blir en historisk ny öppning och euforiska konsertkvällar man sällan skådat på Dalhalla med Woodstockgänget på scenen tillsammans med publiken igen. En så fantastisk underbar och efterlängtad känsla, säger Mikael Rickfors.

Sveriges artistelit samlas på anrika Dalhalla scenen, Mikael Rickfors, Dan Hylander, Py Bäckman, LaGaylia, Mats Ronander, Janne Åström, Conny Bloom och Clas Yngström tillsammans med stort band under ledning av Hansa Berg.

- En publik som tålmodigt har hållit i sina biljetter i över ett och ett halvt år. Vi satsar allt för att sätta igång evenemangen igen och öppnar idag upp för tre extrainsatta Woodstock konserter för att fira denna historiska dag, intresset är stort, vi har väntat länge på detta och nu kör vi! säger några av landets stora konsertarrangörer PJ Jägerhult (PJP AB) Cenneth Sangré (Sangré Event AB) och Julius Malmström (Julius Production AB).

Biljetterna släpps idag via www.woodstock50.se ”Woodstock Dalhalla” konserter den 9, 10, 11 och 12 juli 2021.

”Woodstock Dalhalla” är en hyllning till Woodstock, till musiken som framfördes och till känslan och stämningen som denna festival framkallade, och som fortfarande lever kvar, även om vi måste påminnas om den lite då och då.

Åtta av landets största svenska artister, som alla har sin egen relation till Woodstock och allt det som Woodstock har betytt. Det kommer att bli låtar från Woodstock, där var och en av artisterna framför sina favoritlåtar, men på sitt eget sätt. En del av dem tillsammans. Låtar som numer är klassiska och som har inspirerat en hel värld.

Det kommer att bli en del anekdoter och kuriosa från festivalen, men vi gör inte anspråk på att berätta The Story of Woodstock. Däremot vill vi påminna om känslan, energin, stämningen och den odödliga musik som skapades i det absoluta slutet av 60-talet.

Mikael Rickfors, Dan Hylander, Py Bäckman, LaGaylia, Mats Ronander, Janne Åström, Conny Bloom och Clas Yngström tillsammans med stort band under ledning av Hansa Berg.
Det blir fyra dagars historisk musikfest med Peace and Music igen ”En svensk hyllningskonsert till världens första stora rockfestival”!

Läs mer www.woodstock50.se
Press: www.werecki.com

PJP, SANGRÈ EVENT, JULIUS PRODUCTION

 

Kontakt

PR: Press och intervju-förfrågningar kontakta Rickard Werecki tfn: 0707178008 pr@werecki.com

kontakt

Rickard Werecki

Mobil: 0707-17 80 08
Mail: pr@werecki.com

Integritetspolicy