tillbaka
Ny radiosingel Christof Jeppsson

"Kom med liv"

Det blir den tredje singeln från det kommande albumet på svenska. Låten är starkt inspirerad av brasilianska rytmer och flirtar kärleksfullt med Paul Simons låt The Obvious Child. Det är en låt som handlar om att växa från liten till stor, om att vara öppen mot varandra, om att leva och att våga leva. 

Christof Jeppsson (Sång/Akustisk gitarr), Mats MP Persson (Elgitarr), Fredrik Gicken Johansson (Bas).

Parallellt med releasen beger sig Christof ut på Pop-up turné till b.la. Stockholm, Malmö, Göteborg och Halmstad, för att tillsammans med slagverkare uppleva låtens rytmik och lyfta fram musikens gränslöshet. Skillnader i religion och hudfärg har ingen plats i musikens förmåga att föra samman människor. Kort sagt, people connecting through music. Datumen till Pop-up turnén presenteras löpande via Klicka här...

Christof Jeppsson har en tuffare bakgrund och start i livet bakom sig. Med en ständig inre kamp i bagaget, men också en större inspiration till låtskrivandet och större utlopp för känslor och utryck. Christof adopterades från Ecuador, han har aldrig träffat sina föräldrar, men han har lyckats förverkliga sina drömmar om och om igen genom musiken.

Hundratusentals upptäckte Christof Jeppsson för första gången som supportakt till Gyllen Tiders gigantiska avskedsturné runt om i landet sommaren 2019. Året därpå anlände Christof Jeppsson soloalbum ”The End Of The Beginning” och nu har resan på ett nytt svenskt popalbum börjat!

Läs mer via (Facebook) klicka här...

STRAWTOWN

Presskontakt och intervju-förfrågningar kontakta: Rickard Werecki tfn: 0707178008 pr@werecki.com

WERECKI PROMOTION COMPANY www.werecki.com

Labelcopy:

Artist: Christof Jeppsson

Titel: "Kom med liv"

Text: Christof Jeppsson & Micke Ek

Musik: Christof Jeppsson

ISRC: SE6HK2102301

Skivbolag: Strawtown

Releasedatum: fredag den 25 juni 2021

Kontakt

Rickard Werecki tfn: 0707178008 pr@werecki.com

Förhandslyssna

Christof Jeppsson "Kom med liv" (MP3)

Download Login

Fyll i lösenordet för att få tillgång till nedladdningsbara musikfiler.

kontakt

Rickard Werecki

Mobil: 0707-17 80 08
Mail: pr@werecki.com

Integritetspolicy