tillbaka
”Så kommer alltid allting” första singeln från Christof Jeppsson kommande popalbum på svenska!

Christof Jeppssons vårsingel ”Så kommer alltid allting” är rak enkel och en ytterst underbar poplåt på svenska. Hundratusentals upptäckte Christof Jeppsson för första gången som supportakt till Gyllen Tiders gigantiska avskedsturné runt om i landet sommaren 2019. Året därpå anlände Christof Jeppsson engelska soloalbum ”The End Of The Beginning” och resan på ett nytt svenskt popalbum har nu börjat!

Christof Jeppson ”Så kommer alltid allting” (Spotify) pre-save: Klicka här… singelrelease den 2 april 2021.

Förhandslyssna exklusivt i musikspelaren på denna sida...

Just nu befinner sig Christof i studion för att färdigställa sitt tredje studioalbum. Ett första smakprov är singeln ”Så kommer alltid allting” och spelades in tidigare i vår, tagen från hans första kommande och första skiva på svenska med albumrelease sommaren 2021 med texter och musik som berör relationer, åtrå, passion och livet.

Christof Jeppsson som har en tuffare bakgrund och start i livet bakom sig. Med en ständig inre kamp i bagaget, men också en större inspiration till låtskrivandet och större utlopp för känslor och uttryck. Christof adopterades från Ecuador, han har aldrig träffat sina föräldrar, men han har lyckats förverkliga sina drömmar om och om igen genom musiken.

Singelrelease Christof Jeppson ”Så kommer alltid allting” den 2 april 2021

STRAWTOWN

Kontakt

Rickard Werecki tfn:0707178008 pr@werecki.com

Förhandslyssna

MP3 - Christof Jeppsson "Så kommer alltid allting"

Download Login

Fyll i lösenordet för att få tillgång till nedladdningsbara musikfiler.





kontakt

Rickard Werecki

Mobil: 0707-17 80 08
Mail: pr@werecki.com

Integritetspolicy