tillbaka
Christof Jeppsson gjorde i fjol succé som support-akt på Gyllene tiders avskedsturné - Idag släpps singeln ”A Letter For Rosie” tagen från kommande soloalbum!

Christof Jeppsson är en av Sveriges mest begåvade artister. Hundratusentals upptäckte honom för första gången som supportakt till Gyllen Tiders gigantiska avskedsturné runt om i landet förra sommaren. Christof blev speciellt inbjuden av Per Gessle och detta tog honom till några av landets största scener, bland annat Ullevi med 50 000 i publiken. Detta blev startskottet till Chrisofs nya soloalbum ”The End Of The Beginning” som släpps den 27 november 2020. Singeln inför albumrelease är ”A Letter For Rosie” och skrevs under sommarturnén!

Lyssna "A Letter For Rosie" i musiksspelaren på denna sida...

Förhandsspara! Albumrelease "The End Of The Beginning” den 27 november 2020 (Pre-Save länk): klicka här...

För radiopromotion/musikfiler kontakta, Rickard Werecki mail: pr@werecki.com eller på tfn:0707178008

Upplagd i SR Musikportalen

Christof Jeppsson har dock en mörkare och tuffare bakgrund och start i livet bakom sig. Med en ständig inre kamp i bagaget, men också en större inspiration till låtskrivandet och större utlopp för känslor och utryck. Christof adopterades från Ecuador, han har aldrig träffat sina föräldrar, men han har lyckats förverkliga sina drömmar om och om igen genom musiken. Nu har han skrivit klart sitt andra album och ännu en dröm blir verklighet!

Låten "A Letter For Rosie" är singeln inför album-releasen, och kom till när Christof satt med sina mörkaste tankar om ett trasigt förhållande som enda sällskap. Det här är en sång för de ögonblick när du behöver se tillbaka och komma ihåg de goda sakerna och omfamna det faktum att livet inte är en rak väg. Det är den sista kärleksförklaringen, men också en vädjan om att någon gång kunna ses igen. Ett stillsamt avslut på en kärlekshistoria.

Albumet ”The End Of The Beginning” släpps den 27 november och är Christof Jeppssons andra studioalbum, och kan beskrivas som en resa byggd på en separation. En kärlekshyllning till det som en gång fanns; den sanna kärleken och känslan av att vara ett med sin partner. Samtidigt beskriver albumet även vägen till förståelsen om att en separation kan vara den enda lösningen och utvägen. Som ett fint och starkt parallellt spår, hanterar låtarna även ensamhet, psykisk ohälsa och att våga hitta rätt i livet ”The End Of The Beginning”!

Följ Christof Jeppsson via: Facebook

STRAWTOWN

www.werecki.com

WERECKI PROMOTION COMPANY AB

Press och intervju-förfrågningar kontakta: Rickard Werecki tfn:0707178008 pr@werecki.com

Promotion och kommunikationsbyrå inom Teater, Turnéer, Konserter, Musik, Skivreleaser, Film, Bokreleaser, Kultur och Nöje!

Läs mer se: www.werecki.com

Kontakt

Rickard Werecki 0707178008 pr@werecki.com

Förhandslyssna

CHRISTOF JEPPSSON "A Letter For Rosie"

Download Login

Fyll i lösenordet för att få tillgång till nedladdningsbara musikfiler.

Spotify

kontakt

Rickard Werecki

Mobil: 0707-17 80 08
Mail: pr@werecki.com

Integritetspolicy