tillbaka
Superduo i ny podcast - Claes Malmberg och Stefan Livh vevar igång podden ”Mot bättre vetande” nya avsnitt varje fredag!

Claes Malmberg är skådespelare, komiker, sångare och estradör och snabbtänkt som få. Han levererar briljanta och blixtsnabba inlägg och improviserar tillsammans med sin vän Stefan Livh, en av landets största radioprofiler genom tiderna. Med program som ”Rally", "Riskradion", "Morgonpasset", "Salva" och "Livh i P4" i bagaget leder han samtalen och hittar i bästa fall tillbaks till ämnet. Bitska och galna sånger utlovas i podden ”Mot bättre vetande”.

- Efter år av samarbeten med TV, radio, musikaler och Stand-Up är vi igång med ett nytt projekt tillsammans, vår första podcast. Vi har pratat om detta en längre tid och skissat på idéer men det är först nu vi äntligen förverkligar den, säger Claes Malmberg.

- Att få tillgång till Claes intressanta inre är en dröm för en gammal radioproducent. Kloka tankar, vilda gissningar, galna infall och skönsång, det blir knappast bättre, säger, Stefan Livh.

Podcasten ”Mot bättre vetande” släpps på fredagar och finns där poddar finns. Nytt avsnitt kommer den 28:e augusti och gästas av Olle Häggström, professor vid Chalmers och ämnena spänner från pandemier, sexrobotar och artificiell intelligens till livet efter döden.

Lyssna via (Spotify): https://open.spotify.com/show/1mN6bwrpAFPeSkFTrVdjg3?si=u0-nUD4US1ylbkIB7Frb0Q

eller via: https://stefanlivh.libsyn.com/

Kontakt

Rickard Werecki tfn:0707178008 pr@werecki.com

Download Login

Fyll i lösenordet för att få tillgång till nedladdningsbara musikfiler.

kontakt

Rickard Werecki

Mobil: 0707-17 80 08
Mail: pr@werecki.com

Integritetspolicy