tillbaka
Claes Malmberg & Co i en exklusiv musikalisk humorföreställning på Kajskjul 8!

Folkkära Claes Malmberg & Co laddar för en exklusiv kväll på Kajskjul 8 i Göteborg den 29 augusti 2020 med svängiga låtar och humorkrumbukter av rang.

Det blir unplugged när den är som bäst och på riktigt, tillsammans med en av landets folkkäraste artister Claes Malmberg och hans nystartade trio, Per Boqvist (trummor), Alexander Grönlund (gitarr), Christian Lindquist (gitarr) och speciellt inbjuden gäst för kvällen är Hans Helander (sång/gitarr).

”Claes Malmberg & Co” ges den 29 augusti 2020 på Kajskjul 8 i Göteborg. Biljetterna är släppta via www.kasjkjul8.se

Claes Malmberg är de många ansiktenas man. Folkkär skådespelare och underhållare, absolut. Men det är samtidigt att förenkla saken. Här ryms också en ständig provokatör och röststark samhällskritiker, som följsamt växlar spår till eftertänksam livsfilosof och storhjärtad vän av försoning och solidaritet.

Och kanske är det just detta som är ur göteborgarens superstyrka: Den som känner honom som snabbkäftad komiker från ”Parlamentet” och ståuppscener landet runt, överraskas av den vänlige pappan i ”Lotta på Bråkmakaregatan”. Den som gripits av Malmberg i pjäser av Molière, Gogol och Strindberg, måste också förlikas med att han brister ut i sång som Max Bialystock i ”The Producers”, Gomez i ”Familjen Addams” och titelrollen i ”Charleys tant” – den sistnämnda som fullfjädrad dragqueen.

På vägen har det dessutom blivit flertalet soloshower som Live, Still Alive och Mr. Universum samt diverse krogshower. Vem minns inte hans TV-framträdanden inte minst Stjärnorna på slottet.
Inte så illa av mannen som en gång klev in i Sveriges vardagsrum som den burduse hårdrockaren Ronny Jönsson.

KAJSKJUL 8

Om Kajskjul 8 är en intim scen för storslagen underhållning. Genom åren har en rad av våra mest folkkära artister stått på scen, bland annat Petra Mede, Mia Skäringer, Tommy Körberg, Jerry Williams, Claes Malmberg, Galenskaparna, Pistvakt samt Stefan Andersson. Såväl publiken som artisterna uppskattar den personliga atmosfären som präglar Kajskjul 8. Läs mer via www.kajskjul8.se

Kontakt

Rickard Werecki tfn: 0707178008 pr@werecki.com

Download Login

Fyll i lösenordet för att få tillgång till nedladdningsbara musikfiler.

kontakt

Rickard Werecki

Mobil: 0707-17 80 08
Mail: pr@werecki.com

Integritetspolicy