tillbaka
Sensommarkvällar på Kajskjul 8 med Arvingarna, Hilarious Stand-up, Andersson/Unge/Berggren och Quiz Pipistrello!

På torsdagar, fredagar och lördagar tre veckor framåt öppnar Kajskjul 8 i Göteborg upp portarna till livescenen igen med ”Sommarbistro” kvällar tillsammans med Arvingarna, Jonatan Unge, Pipistrello m.fl. och det vankas flertalet exklusiva liveframträdanden under juli och augusti kvällarna.

Först ut är Arvingarna ”Unplugged” som bjuder på livemusik fyllt med sina hits och favoriter varvat med härligt lättsamt snack och anekdoter. På fredagar blir det Quiz med Pipistrello som tillsammans med gästerna dyker ner i en salig, härlig röra bland musikaler, intron, serier för att på lördagarna bjuda in till en underbar skrattfest med Hilarious-Stand med gäster som Jonatan Unge, Niklas Andersson, Marcus Berggren m.fl. Det blir mycket musik, kunskapsbanker och skratt med premiär för ”Sommarbistro” den 30 juli fram till den 15 augusti 2020.

Torsdagar – Arvingarna ”Unplugged” 30 juli, 6 augusti, 13 augusti.
Läs mer Klicka här...

Fredagar – Quiz med Pipistrello 31 juli, 7 augusti, 14 augusti.
Läs mer Klicka här...

Lördagar – Hilarious Stand-up 1 augusti Niklas Andersson, 8 augusti Jonatan Unge, 15 augusti Marcus Berggren, med support.
Läs mer: Klicka här...

Biljetterna är släppta via www.kajskjul8.se

Om Kajskjul 8 är en intim scen för storslagen underhållning. Genom åren har en rad av våra mest folkkära artister stått på scen, bland annat Petra Mede, Mia Skäringer, Tommy Körberg, Jerry Williams, Galenskaparna, Pistvakt samt Stefan Andersson. Såväl publiken som artisterna uppskattar den personliga atmosfären som präglar Kajskjul 8. Läs mer via www.kajskjul8.se

KAJSKJUL 8

Kontakt

Rickard Werecki tfn:0707178008 pr@werecki.com

Download Login

Fyll i lösenordet för att få tillgång till nedladdningsbara musikfiler.

kontakt

Rickard Werecki

Mobil: 0707-17 80 08
Mail: pr@werecki.com

Integritetspolicy