tillbaka
Svenska Therése Neaimé släpper låten ”Dagarna går ändå” och är årets huvudakt på Afrikas största pridefestival – Cape Town Pride!

Therése Neaimé är sångerska, textförfattare, skådespelare och föreläsare. Hon har gett ut tre album och turnerat över världen. I veckan blev det även klart att Therése är huvudakt på Cape Town Pride den 29 februari 2020, Afrikas största pridefestival. Therése har sjungit för allt från kungligheter till trupper i Afghanistan och även öppnat för Simply Red under deras Europaturné. Nya låten ”Dagarna går ändå” släpps den 26 februari och den 5 mars blir det större konsert på Fotografiska, Studio Live i Stockholm!

Lyssna på ”Dagarna går ändå” i musikspelaren till höger 

Downloads (Radiopromotion MP3/WAV) lösenord krävs kontakta pr@werecki.com för ert lösenord.

På nya singeln ”Dagarna går ändå” har Therése Neaimé skrivit text och musik tillsammans med en rad kända låtskrivare: Ollie Olson, en låtskrivare och erkänd mixare som bland annat skrivit låtar och producerat Bo Kaspers Orkester och Darin m.fl. Gunnar Nordén musiker, låtskrivare och producent, bland annat för Lisa Ekdahl och ”Pojken på månen” med Rikard Wolff samt Rikards kapellmästare i nära 20 år m.fl. Emanuel Olsson, musiker och producent, medverkat i musikalen ”Mamma Mia The story” m.fl. samt Hanne Sørvaag en norsk artist nu boende i Sverige, låtskrivare som även landat många stora internationella låtplaceringar.

”Dagarna går ändå” är uppföljaren till Therése Neaimé framgångsrika singeln ”E det så det kommer va?” som rönt framgångar i våra nordiska länder så väl som internationellt.

– Jag brinner för att inspirera andra att våga, även om det kan kännas otäckt. För alternativet, att bara låta livet gå, skrämmer i alla fall mig ännu mer. Sen tror jag att om du verkligen vill inspirera andra så måste du ha varit igenom resan själv, och det är även vad låten betyder och handlar om, säger Therése Neaimé.

Therése tänker att allt är möjligt och att man kan styra sin framtid av egen kraft. Kanske för att hon själv är ett levande bevis på det. Idag är hon sångare, låtskrivare, skådespelerska, dansare, motivationstalare och hon bestämde sig tidigt för att ta ansvar för sitt eget öde.

– Att gå sin egen väg är viktigt för mig. Lika viktigt är det att få vara den man är och älska vem man vill. Jag är hedrad över att få stå upp för allas lika värde på en så stor och viktig pridefestival som den i Kapstaden, säger Therése Neaimé

En uppväxt som elitfriidrottare lärde henne vikten av att med hjälp av hårt arbete och fokus nå sina mål, något hon tillämpat på sitt liv sedan dess. Idrotten var även en viktig fristad från den mobbing hon utsattes för i skolan. Therése är även ensamstående mamma till tre barn mellan ett och nio år.

Singelrelease Therése Neaimé ”Dagarna går ändå” onsdag den 26 februari 2020.

Releasekonsert den 5 mars på Fotografiska, Studio Live Stockholm. Therése bjuder in några av Sveriges främsta musiker till en unik live konsert och presenterar sitt svenska material samt nya singeln ”Dagarna går ändå”. Biljetter Klicka här...

Läs mer om Cape Town Pride 2020  Klicka här...

Yellow Rhinestone Records

Kontakt

Rickard Werecki tfn:0707178008 pr@werecki.com

Förhandslyssna

(MP3) Artist: Theresé Neaimé Titel: Dagarna går ändå Text & musik: Therése Neaimé, Ollie Olson, Gunnar Nordén, Emanuel Olsson & Hanne Sørvaag ISRC QM4TW2067064 Skivbolag: Yellow Rhinestone Records

(WAV) Artist: Theresé Neaimé Titel: Dagarna går ändå Text & musik: Therése Neaimé, Ollie Olson, Gunnar Nordén, Emanuel Olsson & Hanne Sørvaag ISRC QM4TW2067064 Skivbolag: Yellow Rhinestone Records

Download Login

Fyll i lösenordet för att få tillgång till nedladdningsbara musikfiler.

Spotify

kontakt

Rickard Werecki

Mobil: 0707-17 80 08
Mail: pr@werecki.com

Integritetspolicy